Dieťa pri spánku v škôlke plače
Ahojte.
Dcérka 3,5 r chodí do škôlky. Od septembra chodila až doteraz domov na obed kôli tomu že velmi plakala ked si mali lahnúť, až zachvatovitý plač.
Teraz skúšame znovu ju nechávať na celý deň zatial je týžden ale plače každý deň, ukludní sa keď je učitelka celý čas pri nej.
Okrem toho spánku je super, rada chodí do škôlky , zapája sa , má kamarátov.
Prosím zmení sa to niekedy? Treba vytrvať? Bolo jej 100x vysvetlované ale neviem nezaberá to.
Dakujem pekne .
@adriana7272 moj za 3roky v skolke nezaspal. Ale aspon lezal bez placu. Ale bolo mu dlho zacal si okusovat nechty a nemozeme sa toho zbavit a to uz ma 11
Ja si pamatam ako malu ma mama davala na kratko do skolky len na socializaciu a na obed som sla naspat domov. Ak som mala spat v skolke dodnes si pamatam tu uzkost, strach ze nezaspim, mne sa tam vtedy nechcelo. Tak som z toho mala hrozu a aj posledny rocnik skolky. Nezvykla som si.
Riešime to iste. Zlepšilo sa to. Ak chceš, napíš mi správu

samozrejme ze sa to zmeni...nepoviem ti uz presne, ale syn chodil do skolky asi cca prvy rok na doobeda, nechcel ostavat spat...postupne sme to skusili, este mal raz taky navrat len k doobedu, ale potom utalo a odvtedy pekne zvladal ostavat spat (sam aj chcel)...uz bude skolku koncit tento rok a niekedy sa hneva, ze som po neho prisla skoro :D dieta sa vyvija kazdy mesiac, cize bud sa trafite do jej dozretia alebo si proste zvykne casom