icon

Dieťa sa bojí novej učiteľky v škôlke

7. okt 2025

Maminy,ja už som zúfalá🥺malá má novú učiteľku v školke, striedajú sa raz tá učiteľka,a raz pani riaditeľka., že nechce zostať sama, že sa bojí.viem že si potrebuje zvyknúť,ale tak ma to trápi keď ju vidím zo slzami,že nechoď preč,nechcem zostať sama..do škôlky keď vstane sa teší,už sa len pýta že kedy ideme,a príde pred dvere koniec, vymýšľanie ... Prvý rok keď chodila nebol problém, druhý deň ráno trošku poplakala a od vtedy nič (mala len 2,5r) teraz má už cez 3,5,neviem či to viac vníma, že odchádzam preč, že si potrebuje opäť zvyknúť, že tam chodí alebo neviem..

anonym_41885d
7. okt 2025

Ako vyzerá tvoje lúčenie v škôlke?

pribinak
7. okt 2025

Dcéra sa niekedy vyjadrila že sa boji pani učiteľky? Alwbo len všeobecne že sa boji

autor
7. okt 2025
@pribinak

Dcéra sa niekedy vyjadrila že sa boji pani učiteľky? Alwbo len všeobecne že sa boji

@pribinak všeobecne

autor
7. okt 2025
@anonym_41885d

Ako vyzerá tvoje lúčenie v škôlke?

@anonym_41885d tak ako vždy, dám jej pusu a ide,len pred dverami, začne sa za mnou schovávať,a že nejde, bojí sa,ale akonáhle príde k učiteľke tak ju mala postiska a už je potom dobre... takže je to asi len obdobie

anonym_9fcdc2
7. okt 2025

Skus srdiecka na ruku.Jej i sebe.Ze ked sa pozrie na srdiecko,nemusi sa bat.Len taka hlupost,ale mojej dcere to pomohlo.