icon

Dieťa sa v škôlke sťažuje na bolesť

simona63
8. sep 2021

Isla som pre dceru do skolky sedela na stolicke schulena a bleda. Ked som sa pytala dvery co jej je povedala ze ju boli brusko a ze povedala to pani ucitelke a ze chce ist domov . no ucitelka ju nechala od rana ( po ranajkach ) do pol 12 v bolestiach . vobec mi nevolala . len mi oznamila ze moju dceru bolelo brusko a nech dam vediet ci pijde zajtra do skolky . som strasne vytocena za pristup uciteliek . minimalne som mala byt oboznamena telefonatom v akom stave je moja dcera ! Podotykam vecer ani rano jej nic nebolo takze asi jej nesadli ranajky . celu cestu domov mi plakala a nevladala ani chodit . po prichode domov hned sirup proti bolesti a zaspala. Ako by ste to riesili ? Dakujem

Strana
z2
ailiba
9. sep 2021

@simona63 myslím, že to takto stačí vyriešiť. Podľa mňa je to dostačujúce. Ale chápem to, muselo to byť veľmi nepríjemné a taky pocit bezmocnosti. Nájdem svoje dieťa také ubolene a v podstate žiadna empatia.
Ale rodicia sú rôzny. Napríklad ja som volala jednej mamičke, ze syn má teplotu 38 stupňov a ona sa ma spýtala, že či je potrebné, aby prišla...

luccija
9. sep 2021

@ailiba detto sa nám stalo, keď mali deti virózu a zvracali a hnackovali viacere

ivaa_
9. sep 2021

@simca06022011 podľa mňa otom ten koník je predsa :D Ja nechápem, denne tu človek nájde zľavy na dedoles, nechcem bývať u svokru, ako sa umývajú riady a neviem ake blbosti 😁 ale keď sem mamina napise na mamickovske fórum o normálnu skúsenosť či náhodou niekto nemá už hneď prečo to rieši na koníkovi :D ach

Strana
z2