icon

Do ktorej škôlky dať malú v Prešove?

monky1
27. jan 2010

Ahojte dievčatá, mamičky škôlkarov, neviete mi poradiť, do ktorej škôlky máme zapísať našu dcéru?
Uvažujeme nad škôlkou na A. Prídavku, M. Nešpora a na Bajkalskej ul. Máme už skúsenosť so škôlkou, začiatky boli veľmi ťažké, ale už si konečne zvykla a aj sa tam teší, len problém je v tom, že je dosť ďaleko a sme odkázaní na MHD. A keďže čakáme prírastok, neviem si predstaviť odchádzať každé ráno aj s kočíkom a cestovať do škôlky. Inak by sme ju odtiaľ nebrali, ale toto je naozaj nereálne, keďže manžel ju nemôže vodievať, začína v práci veľmi skoro.
Dievčatá, ak máte skúsenosť s niektorou z týchto MŠ, prosím, ozvite sa - či už pozitívne, al. negatívne....môžete aj do IP.

Strana
z3
katuskaa11
24. jan 2017

...ahojte od kedy je zápis do materských škôl tohto roku?

kamka277
24. jan 2017

@katuskaa11 Ahoj, zápis by mal prebiehať v marci, bolo to už tak minulý rok.

bianka000
27. máj 2018

Baby, znova otvaram temu .. malu nam prijali na ms volgoradska ... Viete mi povedat vase postrehy? Pozitivne aj negativne... Ake ucitelky, venuju sa detickam atd atd .. kedze to nie je v skolka, ktoru sme mali vybranu ... Bola len v zalohe 🙂 viem ze ju rekonstruuju 🙂

mon13ka
28. máj 2019

Viete mi niekto napisat ake mate skusenosti s MS cergovska na sekcove??

zuzana966
16. jan 2020

@slavkapo dobrý deň neviete či sa dá prestúpiť na tú to škôlku a za akých podmienok nakoľko mám syna alergika a do tej škôlky do ktorej chodí mu nevedia prispôsobiť stravu. Alebo nejaký kontakt na riaditeľku školky budem vám veľmi vďačná za informácie lebo aj strašne si na môjho syna zasadla učiteľka na volgogrdskej a už fakt to nezvláda

tribodky
10. okt 2022

Aké máte skúsenosti so škôlkami Fraňa Kráľa, ČSA a Budovateľská? Pripadne s Monressori školkami? Budem vďačná, za každú info

Strana
z3