icon

Dobrá škôlka v Karlovej Vsi? Pod Rovnicami?

frola
12. nov 2010

ahojte, chcela by som vas poprosit o rady a skusenosti so skolkami v karlovej vsi v bratislave. neviete nieco o skolke Pod Rovnicami? dakujem

Strana
z6
ruan
4. nov 2016

@adikk Ďakujem za radu, skúsim ešte počkať (už som aj rozmýšľala, že napíšem riaditeľke mail...), rozhodne mu nijak nepomáhajú s adaptáciou. Počkám teda, prípadne neskôr skontaktujem riaditeľku...len sa bojím, aby som mu to tým ešte viac nesťažila, že si naňho ešte viac zasadnú. Ale skúsim. Vďaka 🙂

ruan
4. nov 2016

@adikk Fíha, aj u vás? Tak skúsim ich poprosiť, či by nebolo možné niečo takéto, to by mohlo pomôcť. Vďaka.

alexandrahaspi
7. sep 2017

Ahojte, prosim neviete mi niektora povedat ci niektore skolky v karlovke ci na dlhych dieloch riesia ockovania? lebo vraj su skolky ktore to vyslovene v tom potvrdeni vyzaduju. Maly ma len prve dve, tak preto sa pytam. Dakujem.

adikk
7. sep 2017

@alexandrahaspi na Borskej taketo potvrdenie nepozaduju. Davaju vsak podpisat Vyhlasenie rodica o bezinfekcnosti, co vsak skor suvisi s aktualnym stavom dietata - ze neprejavuje priznaky ochoreni, ze nema nariadenu karantenu etc.

mirkabl
7. sep 2017

V prihlaške do škôlok pre celu Karlovu Ves dava lekar pečiatku či je dieťa spôsobilé na nástup do škôlky. Nie každý lekár je ochotný dať takuto pečiatku ak dieťa neabsolvovalo všetky očkovania a pri samotnom nástupe škôlka žiada potvrdenie že je dieťa zdravé. Na očkovanie sa nás nikdo v škôlke nepýtal.

alexandrahaspi
7. sep 2017

@mirkabl
@adikk takze je to skor o tom co tam napise lekar. Dakujem za info.

alexandrahaspi
19. apr 2018

@mirkabl ahoj, do ktorej skolky ste davali prihlasku? Lebo ja mam dve prihlasky a na kazdej je zvlast kolonka o ockovani 😂 (borska a fullu)

gabikula
Autor odpoveď zmazal
gabikula
27. apr 2020

@ruan, ako ste nakoniec zvládli škôlku Pod rovnicami ? Ostal tam malý, alebo ste zmenili škôlku ? Rozmýšľame, či tam prihlásiť alebo nie dcéru.

ruan
10. máj 2020

@gabikula Ahoj, my sme vtedy odišli, ale odvtedy sa tam pomery veľmi zmenili (môj spolužiak tam dal syna a rovno na nich poslal inšpekciu 🙂 ). ALE bývame rovno vo vchode oproti a keďže som (znova) na materskej, denne vidím, že deti skoro vôbec nechodia von a personál celé hodiny stojí v služobnom vchode, klábosia a fajčia jednu cigaretu za druhou. My sme syna hneď vzali a chodí do úplne inej škôlky, kde sme veľmi veľmi spokojní. Držím palce.

larra111
16. feb 2021

@ruan ahoj/dobrý deň. Prosim a kam ste nakoniec dali dieťatko do škôlky?

mia2906
16. apr 2023

@larra111 @gabikula @frola @alexandrahaspi
ahojte, uvitam aj ja nejake nove aktualne info o skolkach v karlovke 🙂 Napr Borska, suchohradska, pod rovnicami.. dakujem !!!

gabikula
8. jún 2023

@mia2906, nám teraz do škôlky Pod rovnicami chodí tretie dieťa a prešli sme si dobrými skúsenosťami, úplným sklamaním, až som rozmýšľala o zmene škôlky, a aj veľmi veľmi dobrými skúsenosťami. Teraz je to celkom dobré. Naozaj veľmi záleží od učiteliek a tie sa mnohé menia každým rokom. Takže niekedy nevieš na koho natrafíš po prázdninách. My sme však teraz v našej škôlke spokojní.

tihanyiova_monika
13. mar 2024

Dobry den, ma nejaka mamicka aktualne recenzie so skolkami Borska, Suchohradska, Adamiho alebo Prof. Saru? Dakujem.

simonka791
14. mar 2024

@tihanyiova_monika podľa mna asi moc toho na výber ani nie je. Zákony sa každý rok menia a škôlky sa nevedia nafúknuť. Takže budete veľmi rada ak vás aspoň do 1 zoberú.

Moja dcéra chodi prvý rok na Sáru, a nevieme si vynachváliť 🫶🏻 chodila som tam ja, a teraz moja dcéra.
Pristúp k detičkam a program pre deti, hodnotím na jedničku s * 🙂

novyzivot123
26. mar 2025

@ruan dobry den prosim vas , ohladom tej skolky pod rovnicami, nakoniec ste syna orelozili?

Je tu niekto kto ma momentalne dieta v tejto skolke? V triede lienky? Momentalne,rok 2025?
Ak ano,prosim napiste mi spravu

tihanyiova_monika
27. mar 2025

@novyzivot123 Neviem ako dana pani, ale prvacikovia maju vraj velmi zlu ucitelku a nova riaditelka to vie a vraj riesi. Kazdopadne im odislo kvoli pani ucitelke 8 deti z jednej triedy (prvacik v roku 2023). Informacie mam sprostredkovane od jedneho otecka synceka. Uplne zlaty chlapcek, ktory rad beha a hra sa, ale obcas ako kazdy chlapec ma svoju hlavu. V ociach pani ucitelky vraj problematicky, zly a bolo ho treba kazdy den na obed zo skolky brat prec. Rodicia to kvoli praci takto proste nevedeli utiahnut.
Po prelozeni od septembra na Adamiho "zazracne" chlapcek prestal mat problémy a velmi ho chvalili.
Odporucam zvazit MS Suchohradsku, tam su mile ucitelky aj niva riaditelka co sa pustila do zaujimavych zlepsovani a je tam trosku menej deti.
Vychvalena je aj Adamiho (najma 1.trieda) a Profesora Saru(tam sa zvycajne hlasi najviac deti) .

Strana
z6