icon

Doma ako anjel, v škôlke robí zle. Dáte nejakú radu?

brisilda
25. feb 2009

Dobry den.Rada by som poprosila o pomoc .
Mam uz skoro 6 rocneho syna a mame problem so spravanim sa v skolke resp. v spolocnosti.Doma je ako anjelik, pocuva ma na slovo robi vsetko co od neho chcem no ako nahle je v spolocnosti deti, urcuje si pravidla on.Ako nahle nieje po jeho alebo s nim nejake dieta nesuhlasi alebo ak pri hre napr. clovece nehnevaj sa prehra, mame ohen na streche ,zacne kricat a hadat sa s kymkolvek kto do toho zasiahne ci uz su to ine deti alebo dospelaci je mu jedno na koho krici a koho udrie .Jeho spravanie je neprijatelne pre okolie v takejto situacii sa ho snazim ukludnit a obratit jeho pozornost na nieco ine no v skolke to bohuzial neovplivnim a v tom mame najvacsi problem.Pani ucitelka sa mi neustale stazuje na jeho spravanie a ja uz neviem co s tym.Mam pocit ako keby bol moj syn najhorsi na svete .Je to este stale dieta a rado sa hraje a pretoze je to chalan tak je premna samozrejme, ze obcas robi aj nezbedu "ved je to chalan" ale co je vela to je vela ☹ Inak a je namna strasne naviazany, pretoze rodinu tu nemame a ako kazda matka chce dat svojmu dietatu vsetko tak aj ja sa snazim dat svojmu co len chce ci uz su to sladkosti, hracky alebo PC hry.Svojho syna som nikdy neudrela a som zasadne proti tomu a preto nechapem preco on bije ine deti.
Prosim ak ma niekto z vas podobny problem alebo mi vie dat niejaku tu radu ako dalej budem len rada .Zatial sa drzim radami pani psychologicky no uvitala by som radu aj nejakej mamicky ktora mala alebo ma taktiez syna nezbednika

Strana
z3
dodka6
13. máj 2021

Maminy..už prešlo pár rokov od tejto diskusie...chcem sa opýtať, zmenili sa Vaše deti? ..vyrástli z toho? Ďakujem pekne

zojeva
14. máj 2024

@brisilda môžem sa spýtať, ako to so synom dopadlo? Mame obdobný problém

brisilda
autor
14. máj 2024

@zojeva ahoj , prešli sme si veselým obdobím no aktuálne je to už dospelý mladý muž ktorého všetci chvália 🙏🙏🙏.

zojeva
15. máj 2024

@brisilda a menili ste škôlku ? Pripadne nejake opatrenia ? Mame termín na diagnostiku, ale teda zatiaľ vôbec neviem ako postupovať 🫣

brisilda
autor
15. máj 2024

@zojeva áno , menili keďže sa syn začal zajakávať

zojeva
16. máj 2024

@brisilda aj náš, ale už to prešlo, a do škôlky špeciálnej alebo klasickej a tam ste potom problém už nemali ?

brisilda
autor
16. máj 2024

@zojeva zmena klasickej škôlky a profesionálny prístup učiteliek nám veľmi pomohol

zojeva
17. máj 2024

@brisilda ďakujem, ideme to tiež riešiť tymto smerom

Strana
z3