Existuje anglická škôlka v Košiciach?

daina1
22. jan 2013

Chcela by som sa opytat ci existuje v ke anglicka skolka pre deticky od 2 rokov chem dat maleho do skolky ale rada by som dala do tajek kde su anglicky hovoriaci lektori ze tam bude vyuzivat len anglictinu existuje nieco take tu v Košiciach?

bibistec
22. jan 2013

myslim ze niekde na kvp a na furci ale neviem isto pozri na nete. ale od dvoch rokov je vseobecne problem koli kapacite ale ked je sukromna mozno budes mat stastie.

sun6
31. jan 2013

@daina1 moj syn chodi do www.elc.sk na kvp odporucam

daina1
autor
14. feb 2013

@sun6 mozem sa opytat vase dietatko je v styku s anglictinou aj doma? ci len v skolke dakujem

sun6
23. feb 2013

@daina1 len cca 8 hod. v skolke...

lenki7
28. feb 2013

@sun6 rada by som sa spytala ako si zvykal na anglictinu a kolko mu trvalo, kym sa naucil rozumiet?

sun6
22. mar 2013

@lenki7 deti sa rychlo ucia... anglictinu maju hravou formou... netrvalo mu dlho....

matozazzo
22. mar 2013

Chcem sa opytat, ako budete riesit predskolakov? Ked budu musiet zvladnut min. 5000 slov v slovencine? Alebo budete davat do ZS len s AJ? Zaujima ma to, lebo je to teraz velky trend - len AJ v skolke, ale co potom s dietatkom? Nema zaklady SJ, ktore potrebuje pre vstup na ZS s vyucovacim jazykom SJ... Stretla som sa aj s tym, ze maju problem v komunikacii, a zhruba okolo 4r prestavaju rozpravat :( Ake mate s tymto skusenosti?

lenja123
23. mar 2013

@matozazzo neviem, či som správne porozumela otázke. Syn tiež chodil do anglickej škôlky - nejaké základy už mal aj pred škôlkou. Ale doma s ním rozprávame po slovensky, predpokladám, že väčšina rodičov takisto, tak nerozumiem, prečo by mal mať problém so slovenčinou? 😕 Do slovenskej školy sa začlenil a jediný problém bol, že hneď od začiatku začal opravovať angličtinárku 😀

matozazzo
24. mar 2013

@lenja123 Vsetko zavisi od rodicov, ak sa s dietatkom dostatocne rozpravaju aj SJ, problem nie je, ale stretla som sa uz neraz s tym, ze dietatko malo slabu slovnu zasobu v SJ a nastal "problem", ked sa malo zacat vyjadrovat, popisovat atd. V AJ super, ale v SJ to slo tazko... Neskumala som detaily, preto ma tato otazka zaujala a tiez odpovede rodicov, ktori s tym skusenosti maju 🙂

lenja123
24. mar 2013

@matozazzo tak to by dieťa muselo byť len s rodičmi. Veď ak žije na SK, tak sa stýka aj so širšou rodinou, starí rodičia, tety, bratranci. Okrem toho denne počuje okolo seba slovenčinu, v obchode, na ulici, v telke.

anusik2
29. sep 2014

@sun6 ahoj..chcem sa spytat kolko sa plati v elc skolke. Nikde nemozem najst cenu.

asaela
Autor odpoveď zmazal
Zobraz