Informujú vás zo škôlky o výskyte chorôb?
Ste informované ak sa v skolke vyskytnú ochorenia ? Typu mrle covid infekcny zápal pľúc pliesen?
Mali sme vždy oznam že vyskytli napr vsi, že treba deťom skontrolovať hlavy, alebo že v triede bolo dieťa u ktroreho sa vyskytli rotavirusove hnačky a je viac chorých deti, že kto mize nech si nechá dieťa doma
Nás dva týždne dozadu upozornili, že sa vyskytla šiesta choroba, aby sme si sledovali deti.
Sami od seba nie, doslova na vyžiadanie
kiahne, vši, spálová angína aj na ZŠ, info hneď
od septembra pisali len raz, ze sa vyskytla bolest brucha a vracanie. inak nic. 🤷🏻♀️
Ano, vzdy sa snazili, ak slo o nieco infekcne. Kiahne, sarlach, 6 choroba, rotaviry, zo zaciatku o covide informovali.. a klasika vsi, mrle, to snad viselo s mensimi prestavkami na nastenke 3/4 roka.
Ked nieco v ms zuri, zavaznejsie, informuju aj cez edupage
Nikdy ma o ničom neinformovali, až keď som sa pýtala, napr.syn mal črevnú virózu, keď bol ok a už šiel do škôlky som sa pýtala či to tam neboli rozšírené a že áno, už dlhšie, to isté zápaly spojiviek a pod...
Ano informuju vzdy, aj skola aj skolka,a aj nas poprosili, ze ak ma dieta nieco infekcne, ze im mame hlasit a upozornia dalsich rodicov.
Nie a dosť ma to štve.
ano a v podstate okamzite, cez edupage, a potom poobede aj osobne pri prevzati dietata (teraz mali v skolke tiez siestu, siedmu chorobu aj sarlach)
Nie, nikdy. Len keď boli povinné Covid karanteny.
Ano, maly bol v skolke 2 roky a dostavali sme spravy ked boli vsi, covid, siesta choroba a podobne. Vzdy napisali aj co maju ludia sledovat, pri konkretnych chorobach
Zatial len keď boli vši. Už asi rok sa u nás v škôlke točí šarlach, ale učiteľky o tom nehovoria, čo je škoda..
Áno, nám škôlka ak sa jedná o niečo infekčné , vši atď posiela poctivo tieto info cez Edupage.
ano, vzdy osobne a visi v satni aj papier s info. samozrejme to vzdy zavisi od toho, ci informuje najskor rodic daneho dietata...
Ďakujem za info, v akom intervale sa u vás v MS striedajú tieto choroby ? U nás je to každý týždeň ina pliaga mrle vsi chamydie pľúcne atd mne to príde trochu cudne už že či škôlku navštevujú normal ľudia …
Áno.
U nás vôbec a to ani v škôlke. Už som z toho bola riadne vytočená. A to sa u nás stále točili rota vírusy a zápal spojiviek. Našťastie starší má super imunitu a zo skolky nikdy nedoniesol. Uz išiel do školy takze teraz skolku neriešim ale keď pôjde druhý do nej budem riadna harpia. Keď bol covid išli sa zas*at a takéto vôbec neriešia.
Teraz mali v škole rota doniesol to domov, tak mi to chytil aj 8 mesačný našťastie som to s ním zvládla doma a nemuseli sme do nemocnice.
Ano, riaditeľka píše cez edupage co a v akom rozsahu
U nas je na dverach pri vstupe do skolky oznam vzdy, ze co sa vyskytlo v ktorej triede. Uz to bola 7.choroba, kiahne a teraz vsi a covid.
Ako kde... niekde nedajú vedieť ani o vsiach
Na messengeri máme rodičovskú skupinu spolu s učiteľkami, kde nám posielajú dôležité informácie, oznamy, fotky a my rodičia cez ňu dávame echo, keď je dieťa choré. Takže o dianí v našej triede vieme takmer všetko - kto kašle, má teplotu, kiahne, my sme minulý rok ohlásili mononukleózu a pod.
Nám dali vedieť 1x, že majú pedikulózu v škôlke. Googel vysvetlil,že sú to vši🤣
Zatial hlasili kiahne, adenovirus, isto by povedali vsi.

Áno keď sa niečo deje hneď učiteľka povie. Minule malo jedno dieťa kiahne hneď hovorila ze treba deti sledovať.