icon

Je normálne, že učiteľky v škôlke kričia na deti?

2. sep 2025

Ahojte..dcerka zacala chodit do skolky...ja naozaj chapem, ze bez placu to castokrat nejde....no ale takyto velky sok som az necakala...my sme odniesli malu medzi poslednymi...no v aute som este zabudla nieco, tak potom som sa este vracala...triedu uz mali zamknutu...pocula som tie ucitelky ako na deti kricia...na tom by tiez asi nebolo nic cudne...ale vsetky deti v tejto triede nemaju ani jeden 3 roky a uz rano tam cca 5 deti az skriabalo na dvere a kricali mama mama.ja revala s nimi aj ked moja dcerka vobec :D...ked som prisla o dvanastej pre moju dcerku tak nam vravela ze tety su zle velmi a ze velmi kricia...opakuje to odvcera dodnes stale dookola...povedala uz asi 90x vetu, ze v skolke som plakala a normalne sa pri tom rozplace na 5 sekund...medzi recou.aj pri hre...v obchode dnes tiez...atd....podla vas je normalne kricat po detoch v skolke ktore su tam prvykrat a prvykrat bez rodicov? Ona nastupuje az v novembri...ale teda vobec som nemala z tohto dobry pocit.....dat im normalne este sancu alebo menit skolku/triedu? V nasom meste je dost tato skolka ospevovana a toto som naozaj necakala...

Strana
z3
anonym_9d7cfe
11. sep 2025

@anonym_autor mne dnes tiež môj malý, teraz bude mať 3 roky a od septembra začal chodiť, takže teraz druhy týždeň, povedal že učiteľka len kričí kričí.. ale to by som povedala ešte že no dooooobre ma tam 15 deti čo jej tam revu a už nevie čo tak zakričí — poviem si OK, ale čo mi syn povedal potom už bolo moc. Vraj pani učiteľka ma zatvorila do kúpeľne… vraj hovorila “ este slovo a pojdes tam” a potom ho tam zavrela … čo by ste teraz prosím vás urobili v mojej situácii? Lebo zavrieť ani nie 3 ročne dieťa do kúpeľne lebo plače v druhy týždeň skolky mi vôbec nepríde normálne!

autor
17. sep 2025
@lienka.7

@anonym_autor môžeš si tu vymýšľať a upravovať co len chceš, ale podstatný fakt je, že tvoje dieta nemôže byť v skolke, keď je tvoj muz na MD. Navyše o dieta sa starať on, prečo okolo nej beháš ty???
Pevné verím, že mu celú materský vezmú, aby sa podvodníci konečne naučili dodržiavať zákony.
Btw, keď už chcete odrb...t, to si neviete vypočítať matersku aspoň tak, aby skončila do 31.8.? Ci aj to je na vás moc? Alebo potom zbytocne nechajte dieta do skolky. Navyše keď za 3 roky ste neboli schopné ho na to pripraviť.

@lienka.7 prosim ? Nic sme neporusili nic nam brat nebudu a dieta do skolky nechodi....presne pre take kravy ako ste vy clovek neuvedie uplne presne info na zaciatku lebo sa boji ze sa to zvrhne a uz sa nebude pisat k teme...uz tu v zivote nenapisem a rusim profil lebo tu ake hnusne zavistlive zeny chodia nie je az mozne....zbohom ludkovia a dakujem ostatnym za odpovede ...

lienka.7
17. sep 2025
@anonym_autor

@lienka.7 prosim ? Nic sme neporusili nic nam brat nebudu a dieta do skolky nechodi....presne pre take kravy ako ste vy clovek neuvedie uplne presne info na zaciatku lebo sa boji ze sa to zvrhne a uz sa nebude pisat k teme...uz tu v zivote nenapisem a rusim profil lebo tu ake hnusne zavistlive zeny chodia nie je az mozne....zbohom ludkovia a dakujem ostatnym za odpovede ...

@anonym_autor máj sa krásne. Chýbať tu nebudeš, neboj, anonym.
A nie, nič ste neporušili, nieeeee. No jasne

klara546
17. sep 2025

Nás učiteľky kedysi v skolke aj v skole bili. Pamätám do teraz ako ma skúbali za vlasy. Ale nemali sme traumy z toho,dnes na to spominame s kamoškami často ale zasmejeme sa na tom.

Strana
z3