Je riešením zmena škôlky na súkromnú?
Ahojte. Ubehol takmer mesiac čo je 3 ročný syn v štátnej škôlke. Bol tam každý deň okrem jedného, iba na doobedie. No mám pocit že nenastalo žiadne zlepšenie, priam sa to zhoršilo. Nechce tam ísť, nepapa, od učiteľky mám info že nespolupracuje, často plače a vystiera sa do nervov. Syn je náročny od narodenia, o tom vieme, nespavec, specificky, vzdorovity, atď atď. Máme podozrenie na diagnózu (ADHD/asperger), vyšetrenie nás čaká o pár mesiacov. Ale ide o to, že v tejto škôlke je na doobedie vždy 65+ r. učiteľka, (stará škola), ktorá zjavne vôbec nevie ako na neho. A nedáva nám žiadne info, žiadne návrhy na riešenie situácie, žiadna komunikácia z jej strany , iba 3 slová a odíde. Syn vie spolupracovať, keď človek vie ako na neho, má k nemu vnimavejsi prístup atď. Myslíte že sa oplatí prejsť do súkromnej skolky, (keďže nikdy predtým do žiadnej škôlky nechodil, ). možno by bola naozaj lepšia pre lepší štart ,majú viac personálu, lepší prístup atď...len zasa to ide do peňazí, ale myslíte že sa oplatí investovať? Naozaj tu niesme spokojný, ani vedľajšia trieda nemá o nič lepšie učiteľky ...
ano, skus inu skolku, kde nie je ochota, tam nie je cesta. netrap maleho.
Neviem odkial ste a ake tam mate moznosti, ale riesenie je specialna skolka. Statnu myslim. V Ba su take. Je tam mensi kolektiv deti v triede (8 az 10)
@anonim revala 3 dni v kuse, nemala som dobry pocit z pristupu školky, nepačilo sa mi že dali 20 deti pod 3 rokoch do jednej triedy z toho minimalne 18 plakalo. Učitelka mi povedala že tak do mesiaca bude lepšie a že o 2 tyzdne aj tak polovica deti ochorie, a už na 3.den uz plakala pri nastupe do auta ... citila som že jej tam nie je vhodne prostredie tak piatok som vybavila druhú školku kde plakala 2 dni ráno, ale to bol uplne iný plač, pri prvej som citila uzkosť...