icon

Káva, kvety a čokoláda pre učiteľku - je to moc na prvý deň v škôlke?

3. sep 2023

Otázka v nadpise

Strana
z2
jana_eyre_2
3. sep 2023

Také veci dávam na konci roka, na začiatku kupujem kvet na privítanie..

juliacenc
3. sep 2023

My ideme 1x chcem sa votriet do priazne tak beriem 3x kava+lindt bonbony, tiez dumem ci to nie je cez… ale uz som to kupila tak nech maju radost a nech si ma v dobrom pamataju

asocial
3. sep 2023

jedno alebo druhe staci. My sme do skolky nosili vzdy na zaciatku, na konci, aj na vianoce drobnost pre pani ucitelky.. Rovnako aj do skoly. Teraz nesu jeden lekvarik, cokoladu a blocek "post it". Stalo sa mi vsak, minuly rok, ze mal syn taku ucitelku (4.ak v ZS), ze som jej nechcela poslat NIC, syn chcel cokoladu, tak niesol. Len dodam, ze to sa asi prvykrat stalo, ze vychovavatelka dostala ovela viac ako triedna od vsetkych, co je vsak uz ina tema.
🙂

asocial
3. sep 2023

@juliacenc nebudú a nemá to vplyv na to, ako sa budú správať k dieťaťu. 🙂 Ale je to milé.

deti95060810
3. sep 2023

@barrborka myslíš že na zš sa to nepreberá? sa mi zdá že tiež a každú učiteĺku poteší pekná kytička...

sara07
3. sep 2023

@maminastatinom no pretože oni tým kvetom čoko a neviem čím si kolonku vdačnost odfajkli, vybavané hotovo a je to praktické nie 😂
že ich tam pre tr fond pol mesiaca nahanaš ako zduté kozy, veci v skrinke nemajú, majú prist do určitej hodiny trusia sa ešte 10 min po nooooaaa , čoko a kvet to zmaže 😠😖😂

martinka13
3. sep 2023

Veď každý si robte, čo chcete. My dávame kvet. Ak má niekto potrebu dať viac, alebo nič, tak nech dá. Ako názor iných, tak veľmi ovplyvní vec, ako kvet pre učiteľky na začiatok roka....

barrborka
3. sep 2023

@deti95060810 áno,preberá,ale nie až tak fanaticky,ako na ss

mima0022
3. sep 2023

Normálne mi to tu hlava neberie, čo ste tu schopné preberať donemoty.
Veď kto chce prinesie a kto nie, tak serus čau.

palicka
3. sep 2023

Nas vzdy nosil kvetinku. Na zaciatku roka, na meninky, o narodkach sme nevedeli..., mdz i den ucitelov a aj na konciec roka. Vzdy kvetinku. Ucili sme ho, ze je z neho mlady muz a muzi zenam kvety davaju. Vidi to u svojho ocka, pride mu to uplne normalne. A nie, nemala som.pocit, ze sa ich snazim podplatit, naklonit prr svoje dieta...mne to prislo ako primarna slusnost a nieco, co dostavam do svojho syna pre jeho budúcnosť...

martinmmartin
3. sep 2023

Ja som kvet hodil vzdy do krika a cokoladu zozral....happy days

palicka
3. sep 2023

@martinmmartin no neviem, ako u Vás. U nás žerú zvieratá. Ktovie...

mima0022
4. sep 2023

@martinmmartin
Vidno, že sa ti doma venovali a vychovávali ťa 😝

martinmmartin
4. sep 2023

@mima0022 furt som s odstupom casu dopadol ovela lepsie ako niektory sukmenovci z modelovych rodiniek.

kataina
5. sep 2023

@martinmmartin tak sa pochval, ako žiješ teraz, v čom sa citiš, že si na tom lepšie. Dik

Strana
z2