Kedy berú škôlky detičky?
Baby chcem sa opýtať, jednu dcérku máme narodenú v júny, čiže od budúceho septembra pôjde do škôlky. Chceli by sme pre ňu ale súrodenca a teraz nastáva dilema, kedy sa začať snažiť, aby sa dieťatko tiež narodilo nejak tak, aby sme nemali problém so škôlkou. Mám kamošky, ktoré majú detičky narodené v septembri a už ich do škôlky nevzali, napriek tomu, že budú mať 3 roky. Tak isto narodené vo februári nevzali, treba čakať až do septembra. Ako to potom tie mamičky riešia, ked od štátu už nedostávajú nič a musia ísť do práce? Čo potom s deťmi ked do škôlky ich nevezmú? Ďakujem za každú radu a skúsenosť 😉
Je to strašná doba, aby si človek ešte aj plánoval, kedy otehotnie ☹
Dobry den! Mame otvorene opatrovatelske centrum Tulipanik na Trnavke v rodinnom dome. Ak by ste mali zaujem, staci ma kontaktovat. Deticky berieme pocas celeho roka, ak dietatko nema viac ako 3 roky je moznost vyuzitia statneho prispevku az do vysky 230 eur.
@lucia123 fuha...toto ma soklo, ze poloromska ucitelka nemoze robit v sukromnej skolke? 😠 , over si jej vzdelanie, kritizuj potom ako zistis ze to s detmi nevie..ale primarne odmietnut....ach boze, kde to zijeme...smutno mi je ☹
necitala som prispevky. ale mne malu normalne vzali niekedy okolo marca, aprila.

@ywette nemozete vyskusat inu skolku?