Kedy dať dcérku do škôlky?
Ahojte keď je dcérka septembrova tak kedy ju mám prihlásiť do škôlky ? 🙂
Keď si chcela od tohto septembra už máš smolu. Na ďalší rok sú zápisy niekedy v máji, apríli.
Dcérka bude mať dva roky teraz v septembri ale na budúci rok ešte nebude mať 3 roky v septembri preto sa pýtam či aj také vekové deti berú či to nieje ako v škole keď zle vychádzajú roky ?
Ak maju volne miesto tak ti ju vezmu do spadovej.
Moj je oktobrovy a tento rok ho nevzali (ale to z dovodu ze tu nemame TP. Tak uprednostnili tie co su tu s TP hoc aj mensie.
Kazda skolka si urcuje svoje pravidla.
Apríl, máj toho roku, keď bude mať v septembri 3
Budúci máj keď sa budú podávať prihlášky. U nás napr berú aj 2,5 ročne deti..
V rok ked chces aby zacala chodit do skolky posles v aprili/maji prihlasku. Neviem odkial si, takze tazko ti poradit ci vezmu aj mladsiu ako 3rocnu, moju u nas nevzali ani ako 4rocnu🤷♀️
@sofiia87 a prečo nevzali kôli kapacite ?
Moja je septembrova a zobrali ju v septembri.akurat sme platili vyssie skolne prvy mesiac..zapis ju buduci rok na jar..
Na druhý rok v máji podaj prihlášku. Nemusí mať 3 roky presne na 1.septembra, to nie je ako so školou
Pripadne sa môžeš informovať, či by ju nevzali aj teraz skôr, ak majú volne miesta, tak je to možné. U nás napríklad brali aj 2 ročne deti, pokiaľ boli bez plienky a zvládli aspoň trochu samy sa najesť. Syn je októbrovy a nastupuje normálne od septembra.
v maji das prihlasku a uvidis.. ja mam tiez septembrovu, nastastie ju vzali 🙏😊
Dcérka je novembrová, prihlášku som dávala v máji a zobrali ju od septembra. Ze buď nastúpi hneď od septembra alebo ju nezoberú vôbec. 3 bude mať v novembri.
Skolka nie je skola, ak budu mat miesto vezmu aj septembrovu a bude v skolke 4 roky, jeden rocnik si zopakuje. Moj syn je septembrovy a vzali ho tak. Závisí to od kapacit
Beru, moja bude mat tri v oktobri a ide do skolky od septembra. Bude tam mat ale starsieho surodenca cize to zavazilo. Ak budu mat volne, vezmu ju
Môj je januárový a nastupuje do škôlky teraz v septembri ako 2 a pol ročný.

No už si asi mala , prihlášky sa dávajú cca apríl?