icon

Kedy je prvý deň v škôlke po prázdninách?

katusa32
25. aug 2025

Zdravíčko taká blba otázka 😆 chcela by som sa len niečo opýtať, škôlkari ktorý idú prvý deň do škôlky idú prvého septembra alebo druhého... Keďže je prvého sviatok... Ale pod sviatkom je nepisane nie je sviatok pracovného pokoja...

letfenixa
25. aug 2025

@katusa32 lebo to nie je sviatok prac.pokoja, ale bežný prac.den.

lucka_ke
25. aug 2025

1.9. idú všetci

zic
25. aug 2025

@katusa32 ty si tu nova, ze? 🙂 🙂 🙂
Ale som rad za tvoju otazku, lebo v mojom otazkovom bingu na pondelok si mozem skrtnut "ide sa 1.9. do skoly/skolky?" 🙂 🙂

andrea_82
25. aug 2025

Nasa skolka napr. zacala uz minuly tyzden. Ale ti, co idu prvy raz, idu 1.9., volno je uz od tohto roka zrusene.

marhulka13
25. aug 2025

A aj obchody budú otvorené.

zic
25. aug 2025
@andrea_82

Nasa skolka napr. zacala uz minuly tyzden. Ale ti, co idu prvy raz, idu 1.9., volno je uz od tohto roka zrusene.

@andrea_82 inac zrusene je to od minuleho roka, len to bola nedela 🙂

nataliik
25. aug 2025

@katusa32 napríklad naša škôlka bude až od 2.9.

zuzanaete
25. aug 2025
@nataliik

@nataliik A oznamil tej skolke niekto, ze 1.9. je bezny pracovny den? Lebo byt rodic dietata v tej skolke, tak ma moze porazit, ze riesit dalsi den volna, ked v praci volno nemam. Aky ma na to skolka dovod? Chapala by som, ak by bolo 1.9. v piatok, tak zacnu az 4.9. v pondelok. Ale takto?

bielasovicka
25. aug 2025
@nataliik

@nataliik prečo?

nataliik
25. aug 2025
@bielasovicka

@nataliik prečo?

@bielasovicka neviem, prišiel tak list, čakám na rodicko, ktoré by malo byt tento tyzden, že sa opýtam.

nataliik
25. aug 2025
@zuzanaete

@nataliik A oznamil tej skolke niekto, ze 1.9. je bezny pracovny den? Lebo byt rodic dietata v tej skolke, tak ma moze porazit, ze riesit dalsi den volna, ked v praci volno nemam. Aky ma na to skolka dovod? Chapala by som, ak by bolo 1.9. v piatok, tak zacnu az 4.9. v pondelok. Ale takto?

@zuzanaete poslali zatiaľ iba oznámenie listom, tento týždeň býva rodicovske, tak som zvedava na ten dovod alebo možno chybu dátumu v liste.
Ja mam na ten deň voľno tak ci tak, keďže som rátala, ze pôjde ako prvý deň, tak nech je to pomaly a vklude.

lienka.7
25. aug 2025

@katusa32 nie je to sviatok, je to už bežný pracovný den 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Bolo by fajn si to už konečne "ulozit" do hlavy...
A čo poteší ostatne, otvorené sú aj obchody a nákupné centrá, lebo predpokladám, že aj toto sa tu vyskytne

nevenka
25. aug 2025

No moja dcera bude smutna, doteraz jej narodeniny vysli este na prazdninovy den, ale tak zvykne si a my ostatni tiez 😁🤣