Kedy je prvý deň v škôlke po prázdninách?
Zdravíčko taká blba otázka 😆 chcela by som sa len niečo opýtať, škôlkari ktorý idú prvý deň do škôlky idú prvého septembra alebo druhého... Keďže je prvého sviatok... Ale pod sviatkom je nepisane nie je sviatok pracovného pokoja...
1.9. idú všetci
Nasa skolka napr. zacala uz minuly tyzden. Ale ti, co idu prvy raz, idu 1.9., volno je uz od tohto roka zrusene.
A aj obchody budú otvorené.
@katusa32 napríklad naša škôlka bude až od 2.9.
@nataliik A oznamil tej skolke niekto, ze 1.9. je bezny pracovny den? Lebo byt rodic dietata v tej skolke, tak ma moze porazit, ze riesit dalsi den volna, ked v praci volno nemam. Aky ma na to skolka dovod? Chapala by som, ak by bolo 1.9. v piatok, tak zacnu az 4.9. v pondelok. Ale takto?
@nataliik prečo?
@bielasovicka neviem, prišiel tak list, čakám na rodicko, ktoré by malo byt tento tyzden, že sa opýtam.
@nataliik A oznamil tej skolke niekto, ze 1.9. je bezny pracovny den? Lebo byt rodic dietata v tej skolke, tak ma moze porazit, ze riesit dalsi den volna, ked v praci volno nemam. Aky ma na to skolka dovod? Chapala by som, ak by bolo 1.9. v piatok, tak zacnu az 4.9. v pondelok. Ale takto?
@zuzanaete poslali zatiaľ iba oznámenie listom, tento týždeň býva rodicovske, tak som zvedava na ten dovod alebo možno chybu dátumu v liste.
Ja mam na ten deň voľno tak ci tak, keďže som rátala, ze pôjde ako prvý deň, tak nech je to pomaly a vklude.
No moja dcera bude smutna, doteraz jej narodeniny vysli este na prazdninovy den, ale tak zvykne si a my ostatni tiez 😁🤣

@katusa32 lebo to nie je sviatok prac.pokoja, ale bežný prac.den.