Kedy oznámiť prestup v škôlke?
Ahojte, kedy ste oznamili v sukromnej skolke ze vam dieta prijali do spadovej a tym padom od septembra zacne inde? Ako to zobrali riaditelky, velmi nam bude chybat ta sukromna, boli tam uzasne ucitelky. Ale v kutiku duse sa bojim, ze ak to oznamim priskoro, tak uz budu moje dieta brat, ze vsak aj tak odchadza...
+ kupovali ste nejaky darcek ucitelkam a riaditelke? ak ano co? 🙂 alebo aj detom
tak u nas konci zmluva do dna kedy sa nezaplati za dalsi mesiac.. (5dna v mesiaci) ale takto surovo to nechcem robit, bez oznamenia
Hocikedy, čoho sa bojíš?
Tak daj im vedieť už teraz,aby prípadne,ak majú záujemcov, vedeli obsadiť potom od septembra uvoľnené miesto ďalším dieťaťom. A nerozumiem,ako myslíš,že ho budú brať "že veď aj tak odchádza?"Veď odchádza... normálne povedz riaditeľke,že od septembra dieťa ide do inej škôlky.
Ked mi prislo oznamenie, ze ho beru do statnej, v sukromnej som to nahlasila...spravali sa k nemu, tak ako predtym...ved to je normalna vec, ze deti prestupuje a hlavne, zo sukromnych 🙂
tak logicky by si im to mala už oznámiť aby mohli od septembra obsadiť miesto....oni tiež potrebujú vopred oznámiť rodičom či ich deti budú prijaté alebo nie.....ani tebe by sa nepáčilo keby ti oznámili až v auguste že dieťa bude prijaté....a nemajú sa prečo inak chovať k dieťaťu čo v ten rok končí ....veď viac detí odchádza nie iba tvoje...

Vzdy sme v sukromnej skolke mali podpisanu zmluvu, kde bolo urcene, kolko mesiacov dopredu, treba dat echo o prestupe