icon

Koľko detičiek zostane už dnes doma kvôli chorobe?

8. sep 2023
tehotna40
8. sep 2023

Moja mala už včera, črevná viroza, kamoška mi ráno písala ze jej mala tiež, že včera boli pre ňu v škole ze 39 teplota...

myrepose
8. sep 2023

..moja prváčka...zapálené hrdlo a zvýšená teplota...taký plač, že ona nechce byť doma, že chce ísť do školy

amonet
8. sep 2023

aj my😅 sopel zatial iba

maryetta
8. sep 2023

Moja prvačka to stohla na konci prazdnin. A prvy den isla kedze to bolo len uvitanie.
Starsi-tretiak je uz 3dni doma.

zuz0110
8. sep 2023

Nas skolkar uz v stredu poobede zacat soplit a ze ho boli hrdlo 🤦‍♀️ takze az 3 doobedia bol v skolke.

mamkalentedkova
8. sep 2023

Moja ešte nenastúpila do škôlky 🤣.Od 1.9. teplotovala a ja s ňou . Starší našťastie zatiaľ chodia ,ale oni nebývajú chorí .Najmladšia si takto o týždeň oddialila prvý deň v škôlke 😁.
Ale počúvam všade okolo,že má veľa detí teraz hnisavé angíny a vysoké teploty 😔
Tak vám všetkým prajeme skoré uzdravenie 🍀

niki78281
8. sep 2023

Moja posledný prázdninový víkend zápal močových ciest. No a dnes ráno náš najstarší že mamiiii mňa bolí hrdlo🤦

simca06022011
8. sep 2023

Keby len skolkari:D u nás aj školáci, dokonca druhý stupeň... druhý deň školy jedna, potom nejaký ďalší č triede a dneska už mi dieťa brhlalo :D radosť. A hrdla bolia cenu širokú rodinu našu teraz... :D

nicol_ka55
8. sep 2023

aaa neboj sa ty nic, ono sa to zvykne hned takto na zaciatku v celku rozbehnut, takze to nebude nic vynimocne, ak budu deti ihned od zaciatku nejak chore

moonlight1210
8. sep 2023

U jednoho z deti v skole uz vcera chybali traja pre chorobu.

lucia147852
8. sep 2023

@myrepose u nás to iste. Hrdlo a horucka, ale jej vyskočila vysoko, až ju chuda zimnica triasla ako osiku. Rev, že ona chce do školy.

myrepose
8. sep 2023

.. @lucia147852 skoré uzdravenie, ja som toto isté mala pred týždňom, našťastie horúčka po jednom dni ustúpila. držím palce

gabikaa96
8. sep 2023

Moja už dneska nešla včera večer už soplik a zvýšená teplota.

lucia147852
8. sep 2023

@myrepose ak vám prajem skóre uzdravenie 😊

p.j.jacky
8. sep 2023

Dcérka dnes večer chorá hrdlo a zatekajuce sople 🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😵‍💫týždeň v škôlke dala 😀

miska1145
26. sep 2023

Moje dcéry to chytili asi 8.Augusta takže chvalabohu pýtala som sa ich v škôlke že kto chýba a ony že nikto takže u nich v škôlke zatiaľ nikto len ževraj jedna išla k zubárovi a učiteľky šťastné že nikto nechýba. Moja kamrátka mi dnes písala že jej škôlkarka teplota 39 a stúpla jej na 40 tak utekali na pohotovosť a jej prváčka a tretiak ževraj hrdlo a sople.
Teraz sú tie choroby skoro každý deň moja najstaršia dcéra minulý rok nastúpila do škôlky a na 4.deň už bola doma s horúčkami potom zas išla na dva týždne doškôlky a zas choroba a takto sme to mali.
Teraz chvalabohu nič