Koľko detičiek zostane už dnes doma kvôli chorobe?
..moja prváčka...zapálené hrdlo a zvýšená teplota...taký plač, že ona nechce byť doma, že chce ísť do školy
aj my😅 sopel zatial iba
Moja prvačka to stohla na konci prazdnin. A prvy den isla kedze to bolo len uvitanie.
Starsi-tretiak je uz 3dni doma.
Nas skolkar uz v stredu poobede zacat soplit a ze ho boli hrdlo 🤦♀️ takze az 3 doobedia bol v skolke.
Moja ešte nenastúpila do škôlky 🤣.Od 1.9. teplotovala a ja s ňou . Starší našťastie zatiaľ chodia ,ale oni nebývajú chorí .Najmladšia si takto o týždeň oddialila prvý deň v škôlke 😁.
Ale počúvam všade okolo,že má veľa detí teraz hnisavé angíny a vysoké teploty 😔
Tak vám všetkým prajeme skoré uzdravenie 🍀
Moja posledný prázdninový víkend zápal močových ciest. No a dnes ráno náš najstarší že mamiiii mňa bolí hrdlo🤦
Keby len skolkari:D u nás aj školáci, dokonca druhý stupeň... druhý deň školy jedna, potom nejaký ďalší č triede a dneska už mi dieťa brhlalo :D radosť. A hrdla bolia cenu širokú rodinu našu teraz... :D
aaa neboj sa ty nic, ono sa to zvykne hned takto na zaciatku v celku rozbehnut, takze to nebude nic vynimocne, ak budu deti ihned od zaciatku nejak chore
U jednoho z deti v skole uz vcera chybali traja pre chorobu.
@myrepose u nás to iste. Hrdlo a horucka, ale jej vyskočila vysoko, až ju chuda zimnica triasla ako osiku. Rev, že ona chce do školy.
.. @lucia147852 skoré uzdravenie, ja som toto isté mala pred týždňom, našťastie horúčka po jednom dni ustúpila. držím palce
Moja už dneska nešla včera večer už soplik a zvýšená teplota.
@myrepose ak vám prajem skóre uzdravenie 😊
Dcérka dnes večer chorá hrdlo a zatekajuce sople 🤷🏼♀️🤦🏼♀️😵💫týždeň v škôlke dala 😀
Moje dcéry to chytili asi 8.Augusta takže chvalabohu pýtala som sa ich v škôlke že kto chýba a ony že nikto takže u nich v škôlke zatiaľ nikto len ževraj jedna išla k zubárovi a učiteľky šťastné že nikto nechýba. Moja kamrátka mi dnes písala že jej škôlkarka teplota 39 a stúpla jej na 40 tak utekali na pohotovosť a jej prváčka a tretiak ževraj hrdlo a sople.
Teraz sú tie choroby skoro každý deň moja najstaršia dcéra minulý rok nastúpila do škôlky a na 4.deň už bola doma s horúčkami potom zas išla na dva týždne doškôlky a zas choroba a takto sme to mali.
Teraz chvalabohu nič

Moja mala už včera, črevná viroza, kamoška mi ráno písala ze jej mala tiež, že včera boli pre ňu v škole ze 39 teplota...