Koľko platíte poplatky v škôlke?
Mojej 4 rocnej platime 58 eur stravu a skolne 50 mesacne. Zarazilo ma, ze na zaciatku roka sme museli dat 50 eur na rok predsedovi, ze na vianocne balicky, nejake aktivity atd. Som povinna to zaplatit? sak jasne ze zaplatim, trpela by len moja mala, ze by na nu ukazovali. Ale ide mi o princip.
A tvoje dieta chce mikulassky balicek, pripravovat s inymi detmi veci na den matiek, vianocny darcek? Logicky ak si odpovedala ano, tak na to potrebuju peniaze... 50e na cely rok nie je vela.
u nas je mesacne skolne 75€, strava aj s reziou okolo 70€ a este platime 10€ mesacne do OZ na divadielka, mikulasske balicky, pracovne zosity a rozne ine extra aktivity. teraz sa z tych vyzbieranych penazi budu robit aj 2 nove preliezky na ihrisko
50-60€ strava, 40€ na škôlku a 10€ presne na takéto veci.. divadla výlety balíčky.
U nás školné 22eur (výšku vždy stanovuje mesto, nie škôlka), strava 2,30 na deň, a jednorazovo sa platí cca 60eur rodičovskému združeniu (o výške sa ešte nehlasovalo tento rok).
@anonym_autor strava 50,škôlka 30, zrps a triedny fond 60 na rok.
25€ školne/mes, strava 2,1€/deň.
Mikulassky baliček 8€ zrps si nepamatam :D
99% divadiel, aktivit platíme my, tak isto aj prac zosity atd..
45,70€ školné, 47€ strava, ZRPŠ ešte neviem, minulý rok bolo 2x po 40€
30€ školné, 50€ strava, 20€ ZRPŠ (východ)
z tých 50€ čo si spomenula idú peniaze pre tvoje dieťa, tak ak nechceš platiť, nemusíš, ale tvoje dieťa nebude mať balíček na Mikuláša, nebude chodiť na divadielka, koncerty a iné podujatia, ktoré sa z toho platia, príp. bude chodiť, ale každé jedno si osobitne zaplatíš... u nás sa z tých peňazí kupujú aj výtvarné potreby
ZRPS 80€/rok ano z toho sa platia vsetky akcie, predstavenia, vylety, balicky mikulaske atd… moj je predskolak, cize skolne neplati. Ale platili sme 40€/mesacne, plus strava s dotaciou je teraz cca 35€/mesiac. Predtym ked nebol predskolak, tak bola +- 52€/mesiac
U nas strava 60, 20 skolne na mesiac a ZRPS sa dozvieme na rodicku.
U nas tento rok skoro 2x toľko ako pred rokom. Asi im preplo už
BA - skolne 75, strava cca. 65 a raz rocne este poplatok cca. 120€ do OZ (presne na tie balicky atd.)
20e/školné, 35e/obedy, 15e/zrps okres Galanta
@anonym_autor 20 školné, 2,3e strava na deň.. 10e zrps
50 skolne + cca 60 stravne + 70rocne zrps
@anonym_autor stravu mame 2.50€ na den, školné 25€ na mesiac a prispevok rodicov je 90€ na rok - z toho platia darceky na mikulasa, den deti, divadielka, koncerty, kino, vylety.
@anonym_autor 45€ strava, 20€ mesačne školné a 80€ triedny fond
@anonym_autor závisí aké máte dieta. Predskolaci platia minimum, majú dotáciu na stravu plus neplatia školné.
Ostatne poplatky ako sa schvália
Dedinka na východe Slovenska 😂 dedinská skolka školné 8 eur mesacne, a obed kedy jak je v skolke ale max 40 eur
BB - skolne 32€, strava cca 55€ a zrps 80€ na rok
@anonym_autor zrpš 50€polročne, školné 20€ mesačne, strava 52€ mesačne (predškolaci samozrejme menej)
@anonym_autor 40 eur školné, zrps 30 na rok, 2,55 na stravu. A triedny fond 10-15 na rok.
50€ školné mesačne, strava 2.30 alebo 2.50 na deň už si nepamätám a zrps nam este nedali kolko treba zaplatiť...
BA Stare mesto. 55e skolne, okolo 60e strava a 150 zrps.
@anonym_autor čo všetko máte v tom ZRPŠ? To si sa nepýtala?
U nás mesačne 40e škôlka, strava cca 60e (moja ani poriadne neje, čiže doslova prachy von oknom) a 50e/polrok ZRŠ. Každé 2 týždne majú nejakú akciu, divadlo, koncert, prednáška, Mikuláš, sférické kino....jedno divadlo stojí cca 200-250e, sa to nazbiera za polrok. Ale keď si pozriem, že koľko stoja lístky do divadla pre deti, tak som spokojná, že toto všetko absolvujú v škôlke.
@anonym_autor 52,50 strava, 35€ školné a 40€ zrps
@anonym_autor skolne 25eur, zrps 15eur a strava do 40eur.
@anonym_autor zacvakala som 500€ za skolku tak nebud skrob a zaplat dietatu mikulassky balicek
@anonym_autor závisí aké máte dieta. Predskolaci platia minimum, majú dotáciu na stravu plus neplatia školné.
Ostatne poplatky ako sa schvália
@anonym_8ebabb o tu dotaciu treba poziadat. To nie je, ze maju a sup mam. U nas su aj rodicia, ktori si o to nepoziadali a potom sa rozculovali, ze musia vela platit

U nas su poplatky 58 strava, 25 eur skolne a zrps 15