Koľko stojí strava v štátnej škôlke?
Pekný večer, koľko máte stravné v štátnej škôlke na tento rok? Celodenná strava nám dali výpočet 70€ príde mi to dosť dosť na to koľko detí spájajú
@anonym_autor Celodennú stravu máme 60 EUR. Stravné a réžia. To je škôlkár bez dotácie.
@anonym_autor tiez 60eur, ked si to prepocitas na dni,vobec to nie je vela kedze maju desiatu,obed,olovrant
@anonym_autor Niečo málo cez 3 Eurá sa ti zdá veľa na deň?
Teple jedlo každý deň ….70 eur vôbec nie je veľa. Však tá strava musí mat aj nejakú kvalitu, mäso, zelenina, mlieko, vajcia, ryba, …,
Doma uvaris lacnejšie? Pochybujem
Strava+rezia 63e, mne pride vse lacne oproti sukromnej v ktorej bola 😆
Platím 64€ za desiatu a obed, ak by chodila na celý deň tak by som platila 72€.
@anonym_autor ja platím nedotovanú 89€ a dotovanú 56€ na september… iné mesiace plus mínus podľa dní.
Kebyze sa ma platiť reálna prevádzka celej kuchyne, všetky mzdy, odvody, suroviny, atd v plnej výške, tak to by ešte bola suma…. Škôlky sú cele dotované štátom, mestom. V súkromnej sú ceny u nás za škôlku okolo 600 EUR so stravou
@anonym_autor inak skús si to niekedy dieťa prestravovať za 3€ … ja som pracovala v súkromných jasliach a kým šéfka nechcela zdvihnúť stravné museli sme sa veľmi obracať a vyhľadávať zľavy a dosť sa uskromniť na kvalite potravín. Bola som strašne rada keď to zdvihla… rodičia samozrejme ošomrali. Fakt chcem vidieť ako prestravujete dieťa za 3€ 😑 jedine ak ste čarodejnice. A jasné, dieťa nezje, ale ty mu nemôžeš navariť za lyžicu polievky, 2 hryzy chleba… proste musíš pripraviť dostatkok aby keď chce, mohol zjesť dosýtosti. Na všetko sú normy 🤷🏻♀️
43€ ale odrátali týždeň za august čo nechodila... 2.30 alebo 2.50 máme na deň, nepamätám si presne a teda jedlo v škôlke majú super 🙂
My mame reziu 13 a strava cca 48-50, takze okolo 60 dokopy.
Celodenná strava 2.70€/deň
@anonym_autor 2.50€ na deň, mne sa to zdá aj málo, keď z toho dokážu pripraviť raňajky, obed a olovrant.
@anonym_autor nebude to strava za 2mesiace vopred? U nás sa platí v septembri za september a oktober.
Platili sme 2,1€/deň, režia 5€/mes
u nás 50 (okres Kežmarok) - ale sú aj rôzne cenové pásma
Minuly sk. rok sme platili zhruba 36€ mesacne. Tento rok je predskolacka tak budeme platit iba reziu 6-7€.
@anonym_autor keby som ti mala napisat kolko platim za moje dieta v sukromnej skolke bohu by si dakovala za 70€
Škôlka v obci Hybe vychádza 140€ mesačne na dieťa ktoré nieje predškolák!!!!
@anonym_autor štátna škôlka na dedine celodenný pobyt platili sme Max 50€ tento rok to bude asi viac keďže išlo všetko hore aj režijne len strava
+ 25eur tak to bolo minuli rok tento to bude viac skolkene každý mesiac

Okrem stravy sa plati aj rezia, takze kludne to moze byt aj 70€.