icon

Kupujete darčeky učiteľkám v prvý deň nástupu do škôlky?

14. aug 2023
Strana
z2
viestta
14. aug 2023

@simona20201309 úctu a vďaku vieme vyjadriť aj inac ako darčekom. A žiadny darček nevyvazi to, že v konečnom dôsledku o tej žene, ktorá je druhou mamou nevieme povedať pekného slová. Áno, aj také sa stáva, že sa darček donesie, ale nie z úcty a vďačnosti. Co si budeme nahovárať.

nika11103
14. aug 2023

A mne sa zdá , že my sme niesli v prvý deň pani učiteľke kvietok …. Samozrejme aj v posledný . Ja nechápem ako to tu niekto môže dehonestovať a dokonca nadávať , že či nemajú plat ? Myslím, že naozaj všetkým učiteľom klobúk dole , lebo robia naozaj osoznu prácu a pevne nervy a trpezlivosť a tolerancia - tej musia rozdávať za tóny !!!! Ja s laskou spomínam na všetkých mojich učiteľov , profesorov , doktorov , dekanov . A na možno dve percenta s laskou nespomínam ale stále s rešpektom . Zaslúžia si !!!! Vychovávajú nám spolu s nami naše deti . Kto chce dá kto nie nie

sara07
15. aug 2023

@nika11103 skúste to pochopiť ich štýlom
glorifikácia povolania uč, sestrička , lekár sa na ska doslova už tahá do extrémov
lebo deti ? čo sa týka detí je iné a ten zvyšok kašlal pes, to nie sú ludia čo pracujú
a ostatné profesie, to flákajú , nerobia , nie sú profi

sara07
15. aug 2023

niekto dáva niekto nie
my sme nedávali, na konci roka podla toho ako sme to cítili či škola /škôlka
skôr som sa snažila aby dieta malo vždy to čo má mať, zaplatené včas poplatky, veci pomôcky čo kázali aby mali, ked prichadza odchadza aby sa pozdravilo , slovo dakujem aby vedelo uč povedať , ked napíšu toto má doniesť dieta tak to donesie ,na čas príchod, rešpektovaie takto chceme aby ste odovzdali dieta do triedy ..
usmejem sa na uč prehodím pár slov ..
no neuznávam na meniny, na valetnina, na vianoce, na mikulaša na den učitelov, na den matiek, na mdž, na konci roka,na začiatku vkuse niečo nosiť ..

radkaradix
15. aug 2023

u nas deti plakali, aj ked nas prvy den neplakal.. ale ved podat malu pozornost pani ucitelke do ruky trva sekundu.. syn mal aspon pocit, ze pani ucitelky su vynimocne osoby, ze ich mame radi, preto im nesieme darcek.. mal to aj ako ulohu, podat to pani ucitelkam vo dverach, takze sa viac sustredil na to, ako na paniku a smutok ;) a pani ucitelka si to od neho zobrala, podakovala mu, vystiskala ho a hned mali prijemny prvy kontakt 🙂

poopsie
15. aug 2023

@radkaradix ten kto to nevidí naživo , tie iskričky v detských očiach ten to nepochopí... Ja by som povedala, že v prvý deň to aj tak viac poteší tie detičky

daffodil3007
15. aug 2023

Iba kvietok 🌷 moja, keď šla 1x do škôlky ako ročná mala veľkú radosť, že môže kvietok darovať a tým pádom ten začiatok bol pre ňu menej stresujuci, sa z toho veľmi tešila 😉

daffodil3007
15. aug 2023

@radkaradix presne, moje slová ❤️

daffodil3007
15. aug 2023

@huginko a Vás by nepotešilo, kebyže Vás niekto obdaruje? Len tak, nech sa darí, nech máte pekný deň atď.bez ohľadu na to v akej práci ste? 😉

daffodil3007
15. aug 2023

@dominikamacakova u nás napríklad v škôlke každé dieťatko niečo dalo pani učiteľke, podali ruku, predstavili sa, objali a bolo to veľmi milé. Ale boli tam ráno prvé dni 2 učiteľky, nech stíhajú 😁😁

betulinka1
15. aug 2023

My davame stale aj v skole aj v skolke. V skolke som davala spolocnu tasku, kedze su tam spravidla 2 ucitelky, bola tam kavicka, nejaky keksik a čokoláda, ze nech si daju do kuchynky.

mooonika1975
15. aug 2023

@nika11103 my sme nosili celú základnú školu aj na začiatku, aj na konci roka

patta89
15. aug 2023

Moj tiez nastupuje prvy krat do skolky a urcite nieco prinesiem 🙂

oblecenie99
15. aug 2023

U nás sa striedajú dve, tak som na deň učiteľov dávala takú krabičku zákuskov, aby si rozdelili 🙂 ale v prvý den sme nedali nič, i tak tam bol tam brutálny chaos, a plač deti.. drobnosť určite poteší každú učiteľku. Ja sa im najma stále stále podakujem, i keď malého nesiem, aj keď ho beriem domov, a vždy to myslím úprimne vážne, starajú sa mojho syna 8 hodín denne, s láskou, trpezlivosťou, je pre mňa samozrejme im povedať, že som za to vďačná a ich prácu si vážim.

Strana
z2