Má jednorodičstvo vplyv na prijatie do škôlky?
Posudzuje sa aj tento aspekt? Ze som jednorodic a dieta prijmu? 3 roky statna skolka
Alebo beru do uvahy len predskolakov, surodencov, dieta s trvalym pobytom v ramci spadu, nemate skusenost ci vie aj jednorodicovstvo zavazit?
nie....tento aspekt sa bežne nezohľadňuje.....v prvom rade vek a či dieťa patrí pod spádovú škôlku) - tento aspekt sa niekde zohľadňuje niekde nie, lebo dieťa môže prijať aj iná škôlka ako spádová(ak má dostatok kapacít)
@januska12323 nie len od inych mamiciek som kade takde citala a toto sa nikde nespominalo
Akoze poriesim potom sukromnu skolku financie problem niesu aj ked som jednorodic len som chcela mat aj statnu skolku ( kde som sa dozvedela ze beru do uvahy spad, trvale bydlisko, vel dietata a ci tam ma surodenca) bohuzial nic z toho nesplname 😂😂😂😂
Tak ja viem, že zaváži aj či je rodič zamestnaný tak by mohlo aj toto.
@januska12323 zamestnana pri nastupe do skolky budem
Podľa mňa automaticky takéto deti nemajú prednosť, ale keď sa takýto rodič ozve osobne riaditeľke, tak niektoré sú ochotné pomôcť.
@thereisabear dakujem
@thereisabear nehovorim hned o prednosti skor ci sa to zohladnuje ako ostatne vyssie spomenute veci
U nás v dedine sa to zohladnuje
To je asi individuálne, niekde áno, niekde nie. Ozvi sa do danej škôlky, možno ti pomôžu a možno nie, za vyskúšanie nič nedáš.
Zalezi od skolky niekde sa to zohladnuje niekde nie.
unas sa to nezohladnovalo, hold tretina deti v mnohych škôlkach byvaju jednorodicia
Ako kde. U nás nie. Najprv idú predškolaci, potom deti zamestnancov, deti ktoré tam majú súrodenca až potom ďalšie.

Nemajú podmienky na stránke?