icon

Má jednorodičstvo vplyv na prijatie do škôlky?

29. jan 2025

Posudzuje sa aj tento aspekt? Ze som jednorodic a dieta prijmu? 3 roky statna skolka
Alebo beru do uvahy len predskolakov, surodencov, dieta s trvalym pobytom v ramci spadu, nemate skusenost ci vie aj jednorodicovstvo zavazit?

januska12323
29. jan 2025

Nemajú podmienky na stránke?

mogaa
29. jan 2025

nie....tento aspekt sa bežne nezohľadňuje.....v prvom rade vek a či dieťa patrí pod spádovú škôlku) - tento aspekt sa niekde zohľadňuje niekde nie, lebo dieťa môže prijať aj iná škôlka ako spádová(ak má dostatok kapacít)

autor
29. jan 2025

@januska12323 nie len od inych mamiciek som kade takde citala a toto sa nikde nespominalo
Akoze poriesim potom sukromnu skolku financie problem niesu aj ked som jednorodic len som chcela mat aj statnu skolku ( kde som sa dozvedela ze beru do uvahy spad, trvale bydlisko, vel dietata a ci tam ma surodenca) bohuzial nic z toho nesplname 😂😂😂😂

januska12323
29. jan 2025

Tak ja viem, že zaváži aj či je rodič zamestnaný tak by mohlo aj toto.

autor
29. jan 2025

@januska12323 zamestnana pri nastupe do skolky budem

thereisabear
29. jan 2025

Podľa mňa automaticky takéto deti nemajú prednosť, ale keď sa takýto rodič ozve osobne riaditeľke, tak niektoré sú ochotné pomôcť.

autor
29. jan 2025

@thereisabear dakujem

autor
29. jan 2025

@thereisabear nehovorim hned o prednosti skor ci sa to zohladnuje ako ostatne vyssie spomenute veci

luccija
29. jan 2025

U nás v dedine sa to zohladnuje

thereisabear
29. jan 2025

To je asi individuálne, niekde áno, niekde nie. Ozvi sa do danej škôlky, možno ti pomôžu a možno nie, za vyskúšanie nič nedáš.

nynia
29. jan 2025

Zalezi od skolky niekde sa to zohladnuje niekde nie.

lucik194
29. jan 2025

unas sa to nezohladnovalo, hold tretina deti v mnohych škôlkach byvaju jednorodicia

bosorkabb
29. jan 2025

Ako kde. U nás nie. Najprv idú predškolaci, potom deti zamestnancov, deti ktoré tam majú súrodenca až potom ďalšie.