Mám ísť so štvorročným chlapcom ku psychologičke?
Ahojte mám 4 rocneho. Hlapca co nerosprava iba nějaké slovíčka a aj to ked samu zachce je velmi nervózní nigde sním nemozeme ist ked mu v niecom nevihoviem začne kricat hrist ma fackat no hrozné nieco US si mislim ze nieje normální
Ja si myslim ze keby tu otazku napisala do bodky spravne tak ani by ste nepipli ze ano....len teraz napisala zena s chybami tak teraz hor sa podme jej to spocitat.Ze sa nad tym vzrusujete kto ako pise....treba poradit a nie komentovat nieco na co podla mna ani nemate pravo.Keby sme boli na tomto svete vsetci rovnaky a vsetci super mudry ten svet by asi nebol taky zaujimavy.
@sebastian12 a ano chodte ku psychologicke to neni hamba,porozpravaju sa s vami aj s malim a mozno budete musiet aj na viacere posedenia ale tam vam urcite poradia,mozno zistia kde robite chybu vy a podla toho zmenite aj vy postoj,vsetko sa upravy.
@sebastian12 Urcite chod aby ste to potom nelutovali ze ste nesli
@sebastian12 ak nerozprava, je potrebne ist k logopedicke. Odporucit moze pediatricka. Ale pokojne sa informujte, mozno dostanete odporucanie aj k psychologicke. Do MS chodil/ bude chodit?

ja si myslim, ze vsetky co komentuju gramatiku maju nizsiu inteligenciu. Nevedia pochopit, ze niekto moze mat dyslexiu (neznamena ze ma nizsie Iq) alebo je cudzinec, alebo je dlhodobo v zahranici ako ja a je mi prd po gramatike, lebo po sk pisem jedine na MK alebo tuka do nejakeho telefonu s malou klavesnicou atd. Kazda pochopila prispevok nie? ked neviete poradit, chodte si pozriet bazarik.