icon

Máme odísť zo škôlky alebo zostať?

22. jan 2025

Ahojte, naozaj sa nemám komu vyrozprávať..
Takže to skratim lebo sa cítim dosť zničená.
Prvá škôlka- mojej dcérke bolo ubližované, tak sme ju vyhlásili...
Druhá škôlka- príjemná, krásna, učiteľky zhovorčivé

Prišla suma na obedy - príliš vysoká na to čo som očakávala keďže sme tam boli len na 1h celý týždeň🙂

Konzultovala som to cez mail s vedúcou, na ďalší deň si ma zavolala k sebe, a bola dosť nepríjemná ako keby vravela že ja ti nemusím referovať, a dokladovať.... vyhovárala sa na to že jej nebolo oznámené že je len na 1h v škôlke a že neskôr len do obeda že olovrant nemá .. ale naozaj arogantne...

Riešila som to cez mailovu komunikáciu s riaditeľkou... ze čo sa deje a že čo sa ten deň stalo aj dcérke...

Nakoniec ... mi poslala dosť subjektívny email plný výkričníkov, a že keď sa nám ich škôlka nepáči mám si nájsť inú kde ja a moja dcéra budeme spokojné! Takto to ešte aj zvýraznila.

Čo robiť? Dcérka bola týždeň v škôlke, stalo sa toto, a podla slov z mailu tak som problémová taktiež že moje dieťa ubližuje iným (čo podotýkam, ani raz nebolo spomenuté učtelkami)
Máme odísť alebo ? Lebo všetko máme vyplatene aj školné aj obedy, všetko jednoducho ... a chcem aby chodila do škôlky ale nestrpím aby na ňu boli zasadnutí len kvôli tomu že som rodič čo nemá na háku... (aj to tam písala, že má XY rodičov spokojných) ale niesme všetci rovnakí a po tej prvej škôlke kde som naozaj neriesila a mala som.... lebo raz mala udrete koleno neskôr ju ruka bolela, potom hlava lebo ju sotili a ona sa udrela ....tak teraz nenechám nič len tak na náhodu....

Slová riaditeľky sú také že buď odídte alebo držte klapacky lebo ju vylúčim ja sama kvôli " ubližovaniu deťom " v preklade do normálnej reči

Bude to horšie? Ak ostaneme? Lebo naozaj sa dcérke paci... teší sa na karneval...tak teraz som zúfalá, že čo mám robiť.

Teraz dcérka má 40.horúcky, takže som dosť mimo aj unavená, aj všetko takže naozaj matky, ktoré by ste chceli nejako "pichať" tak kašlite nato.

Ešte áno všetko šlo cez mail keďže priamo na učiteľky nemáme číslo keďže oni svoje súkromné nedávajú, s riaditeľkou tiež nieje iná šanca komunikácie.

Strana
z3
autor
26. jan 2025

@michelle567 tak áno ale prvá škôlka bola z iného dôvodu ukončená čiže toto neriešim. Je to dosť citlivá téma keďže naozaj mi deň čo deň tá malá duša plakávala a vlastne ona sa bála.

A áno nechcem aby menila lebo ich tam má rada preto sa aj jej otec rozhodol ze pôjde osobne ja zajtra s mladšou musím ísť k pediatricke, tak neviem čo na tom je zlé.

Uší som sklopila keď som to za čerstvá nešla riešiť a nechala tak. Ale jednoducho teraz mám čakať doma či vo februári ma kam ísť alebo nie? ... a áno dalo by sa dostať k nej osobne, ale zajtra určite nie. Tak teda neviem.

Uvidíme ako to dopadne. Snáď dobre. Kebyže ju mala vylúčiť tak by mi snáď dala minulý týždeň vedieť. No neviem. Len viem ze nie vždy tam riaditeľka je.

michelle567
26. jan 2025

Neurobila si nič zlé, a ja na teba nechcem útočiť ani nič také,.len podľa mňa sa príliš vŕtaš v jednej veci s celým personálom škôlky a ešte písať emaily, neviem. Keby si sa išla opýtať do jedálne možno by ti vysvetlila a nie také vypisovačky a žiadať si rozpis obedov za ktoré máš platiť atď. Robíš okolo seba veľký vír a môže ťa to stáť vylúčenie dcérky zo škôlky.

autor
28. jan 2025

@michelle567 nakoniec sa správala milo. Vedúca jedálne. Čiže asi to pomohlo 🙂 lebo naozaj nebola príjemná. Tak či tak , zatvorili škôlku kvôli chorobnosti detí 😊 čiže ešte že sme ju nedali skôr do škôlky (lebo našťastie je jej lepšie 🙏🙏)

Tak pekne od februára snáď už budú aj všetky deti zdravé, v čo naozaj dúfam 😒 keďže to je nanič keď sú tie deti choré 😊 Prajem pekný deň aj keď my máme uprsaný deň 😇

Strana
z3