Máte dieťa, ktoré nerado chodí do jasiel či do škôlky?
ahojte maminy, rada by som sa porozpravala s niekym koho dieta je podobne ako to nase - do jasliciek chodi od cca roka a pol - sme v zahranici takze hlavne kvoli tomu aby sa naucil jazyk, zvykol si na tunajsich ludi a deti, mam viacero dovodov preco som ho tam dala a dufam ze som urobila dobre. chodi len na 2 dni v tyzdni a problem je v tom, ze kazde rano veeeelmi place, neche tam ist, preplace celu cestu uz domu, v budove jasli sa trha odo mna, uteka ku dveram a chce ist domov (teraz ma 22 mesiacov). od uciteliek sa tazko dozviem realne ako sa sprava cez den a kolko place a podobne, pretoze jasle su tu platene a samozrejme si ho tam chcu udrzat a predpokladam ze ak preplace pol dna, povedia mi maximalne ze mal zlu naladu ak vobec. ked sa ho hockedy cez tyzden opytam na skolku hovori ze tam chce ist, ze plakat nebude ale potom je to stale to iste. .. je mi z toho hrozne, casto zvazujem ci si ho nemam nechat doma, ale dovody preco som ho tam dala na tie dva dni su stale platne a mam obavy ze ked to o rok skusime znova aj tak to bude to iste... ako sa necitit ako krkavcia matka ked moje dieta roni krokodilie slzy a prosi ma aby som ho tam nenechala a ja musim ?! 😒

Ahojte ja mam problem z malou od isteho casu mi nechce chodit do skolky ked je v triede s nimi riaditelka chodime uz druhy rok a do dnes nepovie mala jej meno pri com ostatnych mena povie od uciteliek po upratovacku , ma strasne hisaky ked zbada riaditelku uz neviem co mame robit v noci sa budi zo sna a place ze ona nejde nikde ked tam bude ta druha tak vola riaditelku ako mam postupovat dalej prosim vas o radu dakujem za vase odpovede🙂 🙂 🙂 🙂