icon

Máte skúsenosti s jaslami v Senci?

ivus79
4. mar 2011

Ahojte, chcela by som vediet vas nazor, skusenosti na jasle v Senci. Chcela by som nastupit do prace v septembri, kedy dcerka bude mat 2 roky. Prestahovali sme sa do Senca a este to tu dobre nepoznam. Pozerala som Drobcekovo, Mravcekovo a Vcielky na nete. Mravcekovo je super, ale aj dost drahe ( viem, ze si mozem vybavit prispevok 230 Eur). Drobcekovo je super v tom, ze je to blizko pri AS, ale nevidela som tam dvor pre deticky.....dakujem za akykolvek prispevok.

Strana
z2
technik1
15. nov 2016

Jaslicky Medvedik:
Syn 3,5r tam chodi uz 1,5 roka (zacal ked mal 2r). Od tohto leta tam chodi aj 2r dcera

Co sa mi paci:
- o asi 17 deti sa staraju 4 vychovavatelky (vratane riaditelky)
- deti su rozdelene do 2 skupin pre starsie a mladsie
- 2xherna a 3xspalne su zvlast (kazdy ma svoju normalnu pevnu postel)
- maju adaptacny pobyt takze deti zo zaciatku ani neplakali
- da sa tam bezpecne zaparkovat (je to bocna ulica a maju vlastne parkovisko na 3 auta
- maju pomerne velky dvor, (1/2 vydlazdena, 1/2 travnata)

Co sa mi nepaci:
- po 1,5 roku nic - musim povedat ze pani riaditelka je velmi prijemna a akykolvek problem sa vzdy velmi rychlo vyriesil

lucifuki
25. jan 2017

No ja som bola svedkom vystupu pani ucitelky v skolke Drobcek pri AS a nikdy viac,cakala som na autobus...vonku zima -7 stupnov,3-4 deti vonku sa hrali bez dozoru,ucitelkam asi bolo zima tak ostsli vo vnutri,co ma zaskocilo...niektory chlapcek asi jeden furt plakal potom prestal hovoril kde je moja mama....trochu prestal a pitom zase.potom vysla na dvere al dvor ucitelka a citujem :"co reves,prestan revat lebo uvidis.. hovorila som ti ze nerev...no potom isla naspat dnu deti ostali vonku.odchadzal mi bus tak som musela ist ale keby este jeden taky vystup...tak sa natiahnem na plot a poviem jej nieco,,,fakt na zaplakanie,rodicia si myslia ze je o deticky postarane tip top no pravda je ina...neodporucam tuto dkolku,ja by som tam svoje dieta urcite nedala,,,

ziza55
25. jan 2017

syn chodi do MC zazracny svet-jednoznacne doporucujem, velka spokojnost, velmi mile pani ucitelky a co je najdolezitejsie stastne spokojne dieta🙂

olivs
10. mar 2017

Doby den,nejake aktualne skusenosti s jaslami ci sukr.skolkami v sc?bola som zatial pozriet benjamin a forestu,kde sa mi pacili viacere veci,napr.bilingvalnost a montessori prvky,ale ich ihrisko ma ani v jednom pripade nepresvedccilo..kde mate deti vy ,co mozte odporucat?vdaka

ziza55
10. mar 2017

@olivs ahoj moj maly chodi do MC zazracny svet je to oproti kauflaundu....maximalna spokojnost sice nie je bilingvalna , ani nema nejake specialne postupy ..., su to klasicke jasle, vyrabaju s detickami rozne pekne veci , mavaju karneval, pani ucitelky supeeeeeeer... a hlavne je ze maly sa tam vzdy tesi...to je azda najpodstatnejsie🙂

olivs
13. mar 2017

@ziza55 dakujem pozriem to..🙂

Strana
z2