icon

Máte skúsenosti so škôlkou Lietavská?

katrina111
7. sep 2010

ahojte mamicky, chcela som sa vas opytat ci nahodou nemate niekto skusenosti s MS lietavskou. Maly mi tam prave zacal chodit ale niesom si ista ci som to bolo spravne rozhodnutie...Ucitelky s nimi nic nerobia, kricia, uz som pocula ze aj jedna dala skolkarovi zaucho...preto ziadam o nejake info, ak mate prosim dajte vediet. dakujem

Strana
z2
rainee
25. apr 2013

@daniela1717 to snad nie. ja som sa na to pytala este na zaciatku na pitny rezim a bolo mi povedane ze deticky maju k dispozicii vodu caj a kazdy ma prideleny svoj poharik.
myslim ze vsade je to tak ze len okolo obeda resp. na prechadzku su tam 2 ucitelky ako sa striedaju, inak je rano a poobede len 1. takze podla mna nie je sanca deti ustriehnut, cikat chodia same a ucitelka je v triede resp. ak im pomoze na wcku tak potom zas nie je v triede nikto. predsa len 1 ucka na 20 deticiek je strasne malo, uprimne ja mam doma 1 dieta a mam co robit 😉 takze je nerealne aby decka boli zapravene, spravne oblecene (nasa ma fut nieco naopak), ucesane, napite, vycikane, vysoplene....otazne je ci by to bolo v inej ms inak, vsetky statne skolky su taketo.

vierolina
22. jan 2016

Fuuha, vidim tu spred troch rokov same podivne referencie, takze ja sa pridam s opacnou skusenostou - moje obe deti si MS Lietavska nevedeia vynachvalit a su v nej stastne a spokojne. Od pitneho rezimu, po pestry program, mudru riaditelku a sympaticke ucitelky - so vsetkym sme happy.

michadel
26. jan 2016

@vierolina uplne suhlasim. Ja tam nam starsiu dceru a dufam, ze o rok aj mladsiu. Je tam spokojna, skolku aj ucitelky priam zboznuje. A maju dost bohaty program. Deti urcite netreba pretazovat 20 vyletmi za rok. Obcas divadielko, kniznica, zoo, karneval to im uplne staci. Na vylety su tu predsa vikendy a rodicia. A som si ista, ze ucitelky sa im maximalne venuju, lebo moja dcera po 2 mesiacoch v skolke zacala krasne kreslit (dovtedy to boli len machule) recitova a spievat pesnicky, co som ju doma nedokazala naucit.

princess_maryam
2. júl 2018

Dobrý deň mamičky prosím vás aké sú poplatky v tejto škôlke?Dcera mi tam ide od septembra a mam kúpyť plachtu a návlečky lenže neviem akej veľkosti :/
neviete mi poradiť?

michadel
2. júl 2018

@princess_maryam Dobrý deň. Poplatky sú 25€ mesačné školné, cca 30€ mesačne za stravu a 100€ ročne do fondu na akcie pre deti. Postielky majú od 120 do 150 cm. Prvý týždeň tam trojročné deti nespia, tak budete mať čas zmerať postielku a dokúpiť plachtu.

princess_maryam
2. júl 2018

@michadel velmi pekne ďakujem 😊

ssarra
11. aug 2018

@michadel tiez mi mala nastupuje v septembri. Pisu ze vo velkosti detskeho postelneho pradla tak predpokladam ze na 120 cm ale tiez by som rada pocula od niehoho koho dieta tam realne chodi.

Strana
z2