Materská škola Košice - Staré mesto
Ahojte baby,
chcela by som sa vas opytat....tie co mate deticky v niektorej z MS Ke -stare mesto, na vase nazory, spokojnost a nespokojnost so skolkou...ake mate skusenosti s inymi skolkami v starom meste, co sa vam na tej vasej paci,co nie........chceli sme dat dceru na Hrnciarsku, ale dostali sme dost zle referencie od spolahlivych zdrojov, nie jedneho ale viacerych.....a dost nas to zaskocilo, nakolko ju mame 20 metrov od domu...takze budeme musiet chodit dalej, ale nemoozeme si vybrat...a predsa len , skusenosti mamiciek su pomerne dobre informacie....🙂 dakujem
Mamicky a aky nazor mate na ms zadielska?
Pekný večer, teraz som natrafila na tento článok..neviem či je to ešte aktuálne. Len chcem napísať, že momentálne na Rumanovu chodia moje dvojky štvrtý rok a túto škôlku môžem len odporúčať. Zatiaľ sme nemali najmenší problém, čo sa týka učiteliek, stravy, priestorov, denného programu..učiteľky sú milé, stále majú zaujímavý program, staršie detičky výlety do mesta, plavecký výcvik. Okrem toho angličtina a tanečná priamo v škôlke počas dňa. No proste bude veľmi plakať, keď odtiaľ budeme odchádzať...a týmto rokom tam vlastne končíme.
Ahojte,
Viem ze sa tu uz popisalo dost o materskych skolkach ale rada by som ocenila Vase skusenosti s tymito skolkami:
Jarna, Park Angelinum a B .Nemcovej.
Viem ze Park Angelinum je Montessori, co by nam aj vyhovovalo, ale ako je to s Vasimi skusenostami co sa tyka zmiesanych tried?
Ms Jarna - som nasla jeden negativny prispevok, ohladom spanku, ze nutia deti spat 3 hod, atd.. Mate aj pozitivne skusenosti?
B.Nemcovej nepozna,m, ale je blizko, preto by som ocenila Vase nazory aj na tuto skolku.
Dakujem.
Najlepšia školka v KE na Jazere, odporučam z vlastnej skúsenosti sukromna MŠ MRAVENISKO.
To čo ponukajú aj splnia a detičky odtial vychadzaju vzdy vysmiate a šťastné.
Ponukaju Vam -•úzke prepojenie rodinnej a inštitucionálnej výchovy, presný harmonogram činností
aktívny výchovno vzdelávací program,predškolská príprava podľa smerníc ISCED 0,kreatívna dielňa
zabezpečenie základných potrieb dieťatka,odborný personál,príjemné vynovenééé tvorivé prostredie pre vaše dieťa..najdete ju na prízemi vedla herne JAYMO..uz s novými pani učiteľkami. :D
plus sa mozu Vase deticky dosyta vysantit zdarma na toboganoch , malom i velkom detskom hrade
@walir Ahoj, rozmýšľame nad súkr. školkou pre našu dcéru. Boli sme sa uz pozrieť v Kreatívnej škôlke na Starej Baštová 11. Ta sa nám zatiaľ veľmi pozdáva. Vieš mi prosím poslať nejaké bližšie info o Play school? Poprípade aj s cim nie ste a ste spokojní? Ďakujem vopred veľmi pekne
Každí rodič má iné priority, pre mňa osobne je V prvom rade láska k deťom... A samozrejme vedomosti čo im ponúknu...A to všetko som tam našla a samozrejme ešte viac🙂
@diablito01 My chodíme do Kreatívnej škôlky a naozaj som veľmi spokojná. Vedú tam anglický krúžok, ale komunikujú s deťmi anglicky aj počas celého dňa, neuveriteľné pokroky drobí naša dcérka. Majú tam aj tanečný krúžok, telesnej výchovy, naozaj môžem povedať, že sa im tam veľmi venujú. Vždy majú nejaký zaujímavý program, naša malá sa veľmi teší do škôlky. To všetko čo ponúkajú je naozaj super. 😅
ahojte, a tak este ak niekto iny ma skusenosti so skolkou na Hrnciarskej ulici, potesi. Pocula som, ze vsetko je super akurat nejake pripomienky k 2 ucitelkam. Ma niekto skusenost? dikes
@jankaroz aj my sa tam chystame...velmi by ma to zaujimalo...dakujem Lenka
Lenka tak uvidime snad sa niekto ozve a posunie info 🙂a ked nie tak sa stretneme na zapise v maji ... 🙂
Milé mamičky,
prepáčte, že Vám vstupujem do témy. Chcela by som Vás len poprosiť, či by ste si nenašli chvíľku času a nevyplnili mi dotazník k bakalárskej práci, ktorá sa týka vplyvu reklamy na správanie detského zákazníka. Veľmi pekne Vám ďakujem. Ak Vás to obťažuje, prepáčte.
https://docs.google.com/forms/d/1-XFUQalQQoMRp3...
@tiktak5 ahoj, ako si prosim spokojna z Kreativnou skolkou? Zvazujem aj nad touto moznostou..len sa mi zda vysoky poplatok.Dakujem za info.L
@ciapkyzvieratka Ahoj L. 🙂 keď si vezmem čo všetko je zahrnuté v tejto cene, tak si myslím, že to nieje až taký strašný poplatok. Do tejto škôlky si nepotrebujete priniesť nič, všetko máte v cene. Stačí si priniesť papučky a pyžamko. Rozvíjajú tam aj rôzne aktivity, spolu s deťmi sadia zeleninu, ovocie- jahôdky ;) majú z toho neskutočný zážitok 🙂 veľmi ich to baví, tešia sa 🙂 Angličtina, výtvarná, tvorivé dielne...bazén, sauna a kopec, kopec iného.. ale ono to niekedy stojí aspoň za to...vidieť to, aké to tam majú 🙂 a doma počúvať nadšené rozprávanie dieťaťa, čo všetko tam zažilo ;)
Ahojte, prosim vas o skusenosti s Ms Jarna. Byvam nedaleko a zvazujem ci tam mam dat maleho od buduceho. Nasla som len nejake negativne hodnotenie. Budem vdacna za info...
@bebatka2 ahoj, vidim ze si pred nejakym casom riesila rovnaky problem so skolkou ako ja teraz. Chcem sa opytat, aku skolku si nakoniec vybrala. Ja byvam nedaleko Jarnej. Budem vdacna za odpoved.
Ahoj, kamoska ma v Jarnej a je spokojna. To nie je o tom, aku si vyberies,ale kam sa dostanes... my sme sa dostali na B.Nemcovej. Je to ok, vela su vonku, maju velmi dobru ucitelku, venuje sa im. Park Angelinum je tiez blizko teba, ale je to montessori, ak ta tato pedagogika zaujima, ale tam neberu deti mladsie ako 3 roky. Moj mal necele 3, ked som ho davala.

Aj ja odporucam Play school, znama tam ma 2 deti a nevie si vynachvalit🙂 a okrem toho maju kazdy den kruzky a rozne kativity hlavne vonku na dvore🙂