Materská škôlka Kaméliová a Hnilecká Bratislava - Vrakuňa
Ahojte maminy, máte/mali ste niektorá dieťa v škôlke na Kaméliovej, alebo na Hnileckej vo Vrakuni? Boli ste spokojné? Poteší akákoľvek recenzia 🙂
Ďakujem!
Dobrý den,
nemôžem nikde nájsť recenzie na MŠ Hnileckú, pred týždnom sme boli na zápise s malým a nemali sme vobec dobrý dojem z tejto školky (hlavne riaditeľky), môžete mi niekto prosím napísať Váš názor a skúsenosti s touto školkou? dakujem
@moni_88 Dobrý deň,
super, malý tam chodí už druhý rok a naozaj máme skvelé učiteľky, vela programu, vystupenia, výlety - my sme velmi spokojní 🙂 Ak sa chcete opýtať na čokolvek konkrétne kludne sa pýtajte 🙂 čo sa týka tej riaditeľky tá je naozaj prísna a s detmi to nevie ale našťastie ona je na Kaméliovej a na Hnileckú chodí len výnimočne, ale zas viem že ona zabezpečuje všetky programy ako sú mliečny aj ovocný a tiež vybavuje divadielka, vystúpenia a tak - no každý je v niečom inom dobrý
@pamelalea Dobrý deň,
pani učiteľky ktoré teraz majú predškolákov sú veľmi milé a tvorivé (tie budete mať vy od septembra), naozaj sa nebojte určite bude všetko v poriadku - držím palce, len pre info tento týždeň mali deti v školke poníky, mali balonovú a bublifukovú diskotéku 🙂 verím že budete aj vy spokojná 🙂
@evaaaaa22 jeej ďakujem vám veľmi pekne🩷 potešili ste ma. Snáď bude všetko ok🫶🏼 moja ma 4 tak asi ju dajú do druhej triedy si myslim. Na vyjadrení ma 3 ročne štúdium 🤷🏻♀️ každopádne mame to fakt skok od domu a prišla mi ako dobre riešenie. Viem že kameliovu mamičky chvália aj napriek tomu že je pri Pentagone hovoria že je strašne fajn. Ďakujem veľmi pekne za odpísanie 🩷
@pamelalea Dobrý deň, ja mám v MŠ Hnileckej už druhé dieťa, od budúceho roka tam ide aj moja najmladšia. Máme "vyskúšané" 4 pani učiteľky a nemám čo vytknúť. O všetkom včas informujú, milé, usmiate. Strava super, sú aj ochutnávky, napr nátierok raz do roka pre rodičov, pestrá, zdravá, programy majú, chodí kúzelník, mávajú výlety, predškoláci plavecký, korčuliarsky a lezecký kurz. Fotenia so skvelým fotografom, robí krásne sady. Krásny dvor. Roky navštevujeme MŠ Hnileckú a za nás odporúčam na 200%.
@pamelalea Dobrý deň, ja mám v MŠ Hnileckej už druhé dieťa, od budúceho roka tam ide aj moja najmladšia. Máme "vyskúšané" 4 pani učiteľky a nemám čo vytknúť. O všetkom včas informujú, milé, usmiate. Strava super, sú aj ochutnávky, napr nátierok raz do roka pre rodičov, pestrá, zdravá, programy majú, chodí kúzelník, mávajú výlety, predškoláci plavecký, korčuliarsky a lezecký kurz. Fotenia so skvelým fotografom, robí krásne sady. Krásny dvor. Roky navštevujeme MŠ Hnileckú a za nás odporúčam na 200%.
@linda2690 ahoj mohla by som sa opytay, nase dieta nastupuje teraz od septembra na Hnilecku, mala by nastupit do triedy Žabky. Nevies mi prosim ta povedat ako su tam vekovo rozdelene tie triedy ? Lebo takto podla nazvu Žabky mi to nic nehovori ze do akej vekovej skupiny ju zaradili
Na Hnileckej sú deti v triede spolu, ktoré sú narodené v jednom roku, takže napríklad moj syn teraz končil a boli spolu všetky deti narodené v roku 2018

Ahoj, vidím, že je to starší príspevok, ale možno nejakej maminke pomôže. Mala som syna na Hnileckej a som smutná z prístupu. Sláva informovanosť rodičov, lacný prístup učiteliek, uprednostňovanie "kamarátov"... Na webe dali malo fotiek aktivit s deťmi. Všimla som si skôr krok späť...