Škola vo Vrakuni

noemikatka
6. mar 2023

Ahojte je tu niekto komu dieťa chodí na jednu stychto škôl? Žitavská alebo Račianska sťahujeme sa do Vrakuňe a dcérku by som potrebovala prehodit súrne uz na ďalší mesiac ale neviem ci budú mať volne miesto✊️ nevie mi to niekto prosim zistít?🙉 ide Oto ze dcérke býva zle z cestovania a dlhé cesty do školy nezvláda tieto školy sú nám najbližšie Ďakujem

liz_lemon
6. mar 2023

Račianska nie je vo Vrakuni, asi myslíš Rajčiansku, a tú by som volila určite

drzaopica
7. mar 2023

@noemikatka ideš za riaditeľkou a spýtas sa či majú voľné.Rajcianska je lepsia

noemikatka
autor
7. mar 2023

@liz_lemon ano zle som napísala

noemikatka
autor
7. mar 2023

@drzaopica nemam voľno v praci nemam tam kedy ísť a nedvíhaju

belllinka
7. mar 2023

@noemikatka a to ti maju cudzi ludia z konika vybavovat prestup dietata?

vikusjk
7. mar 2023

@noemikatka tak tak ci tak budes musiet ist ten prestup vybavit osobne, to sa nerobi cez telefon. A hlavne musia mat volne miesto, ak nemaju, tak budes musiet hladat inu skolu. Este je tu Zeleznicna potom.
Moja dcera je piatacka a chodi na Zitavsku, ale teda nemozem povedat, ze by skola v niecom vynikala, my sme ju volili, lebo ju mame najblizsie. Podla mna su vsetky statne skoly na jedno kopyto, vsade najdes lepsich aj horsich ucitelov, lepsich aj horsich ziakov - ale to je len moj nazor.
Btw, Zitavska ma 15.3. den otvorenych dveri, tak sa mozes ist pozriet, ak to dovtedy nevybavis. Ale podla mna skolu ti ukazu aj ked tam zajdes osobne sa popytat na prestup.

noemikatka
autor
7. mar 2023

@vikusjk ďakujem

noemikatka
autor
7. mar 2023

@vikusjk to mi je jasne ze tam budem musieť ísť ja som len chcela zistiť ci maju volne keďže nedvihaju

zuzanka.zuzu
7. mar 2023

už ti odpísali aj na FB že toto predsa nikto nevie či majú voľné 😀 jeden deň voľna pre budúcnosť dieťaťa sa nenájde? ono je to tak na hodinku-dve takže stihneš obísť aj obidve školy

noemikatka
autor
7. mar 2023

@zuzanka.zuzu fakt nechápem čo je natom smiešne sme dospelý ludia a na otázkach ľudí sa smiať je trápne 💁‍♀️

slovan99
8. mar 2023

@noemikatka Tak čo ja viem, na Rajčianskej majú dlhodobo tajomníčku na PN, čiže asi nemá kto zdvíhať telefón...., keďže zástupkyne majú aj vyučovanie, ale o prijatí dieťaťa sa nedá veľmi polemizovať tu na MK, je to budúcnosť TVOJHO dieťaťa a či majú voľné miesto závisí aj od ročníka, do ktorého chodí dcérka... niektoré ročníky majú na Rajčianskej dosť plné, ale možno do niektorých by sa ešte zmestila - neuvádzaš do akého chodí..... Viem, že zajtra majú DEŇ OTVORENÝCH DVERÍ, tak sa môžeš ísť pozrieť, či by Ti škola sedela, teda predovšetkým Tvojej dcérke , príp. skús zavolať po 14:00, keď je na škole kľudnejšie.