icon

Môj syn šikanuje deti v škôlke

sebestova89
8. okt 2018

Ahojte. Chcem vas poprosit o radu. Moj 4-rocny syn, ze vraj sikanuje deti v skolke. Minuly tyzden riaditelka na mna vysypalal vsetko a skoro som odpadla. Po mesacnej adaptacii az teraz som dozvedela, ze co sa tam vlastne deje. Doteraz mi len tolko povedali, ze place cely den....to som brala ako normalnu vec, kedze teraz po prvy krat chodíme do skolky. Ze vraj sikanuje a terorizuje deti. Ked som sa opytala, ako to prebieha, tak mi povedali, ze krici na nich, chce aby vsetci ju posluchali a hrali sa s nim, ze vyrusuje vyucbu, vsetko negoju, neda sa s nim spolupracovat. Ze uz ucitelky nevladzu, dokonca aj video natocili o nom.
Doma sa takto nesprava, da sa s nim dohodnut a poslucha ma. Nechapem, kde sa stala chyba. Nikdy takto sa nespraval, nikde. Az som sokovana a skoro na praskoch, nechcu sa mi ani rodicia odzravit v skolke....ucitelky z toho spravili doooost velke halo.... Moze mi niekto prosim poradit, co dalej? Ma niekto taketo skusenosti prosim? Mam sa s nim porozpravat, dohovorit....ale neviem, ci mi to pomoze uplne....Odstrcia ho deti aj ucitelky ak mozu. Ucitelky aj tak ho chcu odtial eliminovat. Ma vyznam pokusit sa ho dat do druhej skolky v Bratislave? Je to normalne ze dieta, ktore teraz dovrsilo 4 rocky, nazyvaju teroristom? ☹
Dakujem za kazdu radu a pomoc.

Strana
z5
nitka1157
23. okt 2018

@nitka1157 @mircalla mozno to boli uz predskolaci.nebol to zaciatok roka...nejdem sa natahovat..videla som co som videla.poznam vyborne ucitelky ktore ucili este aj mna a tiez aj tie druhe ktore ani z daleka k dobrym nepatrili..kazdy sme niaky...takze tvoj nazor beriem ale nemusis hned utocit ze kecam..

marion09
23. okt 2018

Že teroristom! Tie učiteľky ešte nezažili moju malú...ta je hotový "Bin Ladin". Drž sa a nedaj sa,iné ti neporadim,mňa čaká o rok to isté asi.

Strana
z5