Moje dieťa hovorí svojou rečou
Ahojte
Mám tu nejaké mamičky ktorým deti začali pozdejsie rozprávať?? A popritom všetko urobia rozumejú len skrátka povedia to svojou rečou?... Vo februári mal 3,5r a on je fakt bystrí múdry urobí všetko čo sa povie... Len skrátka odpovie svojou rečou...
Aj pri logoped.sme boli aj teraz ešte pôjdeme... ale ja mám pocit že ako keby sa mu len nechcelo proste ma má na háku a odpovie si po svojom... Do škôlky som ho ešte nedala keďže aj tak by ho nezobrali je tam plný počet detí, a keď som ho chcela dať minule cca zhruba pred pol rokom tak sa tiež nedalo lebo bola zatvorená kvôli (svrabu) naši spoluobčania... a toto som nechcela riskovať ale od septembra by som ho chcela už dať...
On to všetko dobehne, len to bude stáť viac učenia doma. A ak nedávate tak omega 3 sú výborné na dozrievanie mozgu, nám to veľmi pomohlo + vitamín B
Nas to robi naschval, neviem preco 😂🙈🙈 Ale casto to robi, strasna hatlanina potom. Inak rozprava krasne ako dospelak, v nemcine pouziva uz tie tazke suvetia s Deshalb, demnächst, auschließlich, to ja mam problem spravne dat dokopy sem tam. Ale ked chce, tak vie aj moje oslovenie komolit a hovori mi “ mamiiic, mamuc, muu “, ale robi to iba doma ked uz nevie co od dobroty 😂 Cize logopedicky problem to nebude, len sa kotuha nudi a to ma 4 jazyky

Kolektív by určite pomohol, takže by som ho dala do škôlky. Logopédia je fajn. Nás logopedička poslala aj na neurológiu a máme potvrdenú dysláliu bez poruchy porozumenia. To znamená že zamieňa si hlásky ale všetkému rozumie. Synovi veľmi pomohol kolektív, na logopédiu chodíme stále, teraz aj na kurzy Eľkonina a od septembra ide do školy (rok už mal odložený). Stále nerozpráva čisto, ale napredujeme, je to veľa o učení doma.