icon

Montessori škôlka - slabá imunita dieťaťa

19. feb 2025

Ahojte, syn má slabú imunitu a akurát zvažujeme, či ho dať do montessori škôlky, ktorá je dosť drahá alebo do lacnejšej súkromnej, keďže do štátnej ho nevzali. Montessori škôlka sa mi veľmi páčila a viem o ich koncepte, som s tým stotožnená, avšak obávam sa, že bude viac doma ako v škôlke a peniaze teda budú vyhodené do vzduchu. Ako u vás prebiehali prvé mesiace po nástupe do škôlky? Mávali deti choroby, ktoré bolo nutné dlhodobejšie doma preliečiť? Samozrejme, viem, že závisí od imunity dieťaťa a je to individuálne, ale aj tak by som bola vďačná za vaše skúsenosti.

mogaa
20. feb 2025

Pokiaľ má slabú imunitu tak zvoľ lacnejšiu škôlku....minimálne ten prvý rok

taktotedanie
20. feb 2025

Bude chory a este ked vravis aku ma imunitu

deedol
20. feb 2025

mozno sa skor informuj, ako sa plati v pripade choroby. moj bol chory stale, ale statna skolka, velky kolektiv, deti s kaslom soplom... aky je cenovy rozdiel?

lubina
20. feb 2025

ci bude chory zavisi aj od velkosti triedy a ako sa spravaju ostatni rodicia. Nase baby boli chore lebo rodicia jednoducho doniesli rano do skolky aj chore dieta a ucitelka nepovedala nic, cele usoplene a ukaslane a zobrali do skolky. Ale ak je to sukromna skolka, mozno toto nebudu robit a chore dieta vratia pekne domov sa liecit...

mogaa
20. feb 2025

@lubina práveže v súkromnej škôlke môžu tolerovať aj soplavé dieťa, lebo rodič platí....ale je to individuálne...