icon

Môžete dieťa odhlásiť úplne z predškoly?

4. sep 2024

Je mozne odhlaist dieta z predskoly? Nechcem aby tam vobec chodilo lebo mi to nevyhovuje so spojmi kedze je to daleko a teraz som sice len 3 dni tak chodila ale nezvladam to. Nechcem odklad chcem aby do predskoly nechodilo moje dieta vobec da sa to? Treba nejake potvrdenia ci len staci odhlasiz zo skolky?

patka06
5. sep 2024

Zase len nedá sa/ nepôjde
Tak sa dohodnite, rozdeľte si "služby" striedajte sa.
Keď sa chce riešenie sa nájde.
Mimochodom je pracovný deň, dieťa máš doma alebo sa podarilo ho dopraviť do škôlky:

glade22
5. sep 2024

Tak toto už je fakt na smiech aj plač. Končím...

estellas
5. sep 2024

Úplne bežné ľudia čakajú aj hodinu na autobus. Ja mám kamarátky ktoré sú dediny a tiež musia čakať hodinu na autobus. Je veľa obci na Slovensku kde nechodia autobusy pravidelne nie je to nič výnimočné.

autor
5. sep 2024

dnes s babkou sle uz vymyslal dnes ze tam nechce chodit

sisa_s
5. sep 2024

Ked vidi taku ochotu a nadsenie u teba, tak sa mu necudujem...

patka06
5. sep 2024

Pri tvojom postoji sa vôbec nedivím, že vymýšľa.
Presne preto sa musí naučiť, že sú aj povinnosti, ktoré treba plniť.
Hlavne v tom vymýšľaní nepodporuj, tým, že bude ostávať doma, lebo tebe sa nechce

ibrunova
5. sep 2024

Ja už prestávam veriť, že toto je reálna osoba.

glade22
5. sep 2024

@ibrunova však? Ja začínam uvažovať, či to nie je nejaký sociálny experiment 🤣, ktorý má za úlohu vyhodnotiť reakcie ľudí na maximálne negativistickeho pasivneho človeka bez akýchkoľvek emócií

alexandra383
5. sep 2024

Vy ho ani do skoly nemusite davat.. naco.. vy ste chodili a co vam to dalo? Nic..

estellas
5. sep 2024

@alexandra383 Autorka, predtým písala že ona nechodila 😅 takže podľa nej to nie je až tak podstatné.
Myslím, že je to povinne u predškolákov. Niekedy to povinne nebolo.

macatt
5. sep 2024

Tragédia čistá toto😆to musí byť človek čo má 200kg, nevie vyliezť do kopca, nevidela kaderníčku, ani obchod už rokyyy koli zákrute, zamestnanie tiež, musia sa tešiť všetci okolo…sila

zuzana76
5. sep 2024

autorka, tvoj muz by mal dostat medailu, ze to s tebou vobec vydrzi. Jedine, ze by bol taky isty neschopak ako ty a zatial si nevsimol aku neschopnu zenu ma po svojom boku. Zacni so sebou nieco robit, v dobrom, pretoze ak mu to dojde, tak zostanes este aj sama, bez auta v tom dome, kde sa nic neda.

oblecenie99
5. sep 2024

Toto bude asi sociálny experiment či čo . Keby sme teraz boli s tebou zatvorení v takej tej miestnosti s oknom, či zrkadlom, už by som ťukala na sklo a s prižmúrenymi očami by som sa snažila zistiť, či na tej druhej strane nás nepozorujú ľudia v bielych plášťoch a zapisujú si údaje.

victoriab
5. sep 2024

Toto je lepsi trol ako sutaj estok 🤣🤣🤣 zena, tebe medailu, ides bomby 🤣

patus_2
5. sep 2024

Ja neverím, že toto je reálne. Pokiaľ nemáš psychiatrickú diagnózu, tak toto fakt nieje možné. Obdivujem muža a tvojich rodicov, medailu by som im dala. Deti do škôlky nos, lebo toto je jediné dobre, čo ich môže postretnúť.

eleanor2510
5. sep 2024

Zeny, zbytocne sa snazite, urcite je to troll. To, ze niekto takto obmedzeny existuje, verim, pretoze o ludstve uz nemam ziadny idealy. Lenze praveze takito obmedzenci dokazu velmi utocne reagovat, ked im niekto napise pravdu, ved aj tu v diskusiach je to denne vidieť. "Autorka" tu pekne pokorne reaguje bez akychkolvek emocii iba na vybrane komentare. Keby to bola realna osoba a realny pribeh, bud by nereagovala vobec, alebo znacne utocne a drzo. Preto neverim, ze je reálna, je to tu len na rozprudenie diskusie.

xsuzannex
5. sep 2024

Do prdele, raz si si tie deti spravila, si matka tak je tvojou POVINNOSTOU sa o ne starat a zabezpecit im byvanie, jedlo, vzdelanie... Tak laskavo zdvihni rit a makaj. Mam tri deti. Skolak, predskolak, skolkar..a co myslis, kto mi ich denne nosi tam a naspat??? Ty dietatu nevynahradis kolektiv a socializaciu a "zle spoje" su velmi biedna vyhovorka preco sa to neda. Mas zdrave ruky aj nohy tak ich sakra pouzi!!!!!!

mandinka
5. sep 2024

@ibrunova ale je. odfotím ju zajtra čakajúcu na tej zastávke?

zafir01
5. sep 2024

@mandinka poznáš autorku ? 🫣

autor
5. sep 2024

ja neviem kde vy vsetky zijete ale tu vecsina deti nechodila vobec do skolky predskoly a su normalne nechapem preco teraz to je povinne

sisa_s
5. sep 2024

Ved ty nemusis vsetko chapat...je to povinne, tak sa prisposob

autor
5. sep 2024

no nemusim ale by sa mohli zamysliet ze tym len ztrpcuju zivot ludom. normalne mam uz stres zajtra ze tam budeme zas musiet rano sa trepat

mandinka
5. sep 2024

A nemusíte sa obávať- to dieťa bude určite ďalej celý rok chodiť do škôlky s výnimkou nejakých dní, ktoré mu bude môcť ospravedlniť ako matka. Fakt si myslíte, že osoba, ktorá má problém dočítať jeden odstavec s porozumením , dokáže vybaviť individuálne vzdelávanie? Jednak vybaviť a jednak zabezpečiť. Myslíte, že tí kompetentní v tej MŠ už za tie 4 dni nestihli "prečítať" ten intelekt? Pretečie ešte nejaká voda ,sem-tam sa tu objaví nejaká nová diskusia o sťažovaní sa, obsahom ktorej bude okrem iného aj jej rezignované " plány nie vždy výdu" (ako to už napísala) , ale inak sa nezmení nič. Tá škola bude pre dieťa vykúpením. Nepochybujem , že zvládne cestu samé. Ten ranný autobus je zberný , pri škole vystúpi celá halda detí. Poobede prečká v družine zas do posledného busu a vybafčo.

kvecinka321
5. sep 2024

My máme predškoláčku na individuánom, ak chceš, napíš SS

226lenka
5. sep 2024

Autorka, predškolská dochádzka pre 5 ročne deti je povinná už dobrých pár rokov, nie je to novinka ktorú zaviedli len teraz. A pre dobro toho dieťaťa mu dopraj ten kolektív a nebuď lenivá ho do tej škôlky vodiť. Jedna matka, ktorá nepracuje, je s mladším dieťaťom doma že by mala problém vodiť dieťa do škôlky a zo škôlky v rámci dediny je fakt sila. A inak muz je doma alebo pracuje v zahraničí kam si ho chcela poslať?

eleanor2510
5. sep 2024

@autorka ak su tie deti, o ktorých hovoris, ze su normalne, take normalne ako ty, tak panboh potes. A dobre, ak si teda realna, napisem ti toto: 1. Deti ti treba odobrat do milujucej rodiny, ktora sa o ne bude s laskou starat, 2. Teba treba sterilizovat, aby si preboha nemala este dalsie deti, 3. Hned po tej sterilizacii ta treba vyhnat do roboty, idealne takej s ubytovanim priamo vo fabrike, aby si nemala vyhovorky.

macatt
5. sep 2024

Keďže tam tú škôlku máte, tak logicky do nej aj chodia deti…popýtaj sa ľudí, nejakej susedy čo má auto, či nemôže aj pre tvoje dieťa ráno chodiť, ste na dedine, kde sa poznáte, za nejaké vajíčka to nebude mať suseda problém urobiť..

autor
5. sep 2024

No chodia deti do nej ale to co su z okolia bohuzial my byvame daleko tak to neni tak ze vyjdem z branky a som par krokov odtial. Uz vidim ako by sa chcelo vam vsetkm chodit busom hore dole vsak to tiez nieco stoji!!!!

canerko
5. sep 2024

Tak ne viem co bi si robila kebyze si isla ako ja pesi na zastavku,potom 18 kilometrov busom,a potom peši do skoly ci slnko,dazd,sneh.a ked nam usiel bus domov o 14:10 museli sme v meste cakat dalsi ktori isiel az o 19:30 a to bol aj posledny za ten den,a tak cely rok,kym mi neprasklo v hlave a urobila som si vodičak lebo jednoducho bez toho nešlo.A to dieta mam z Down syn.a on proste nemohol chodit.Ale ja som musela takto zit lebo som chcela pre neho najlepšie.Lahko deti urobit,o deti sa treba starat a obetovat

fairyy
5. sep 2024

ze ako by sa chcelo vam.chodit 5km busom...drviva vacsina z nas by nechodila busom 😂😂 ak nebudem ratat vsetky tie co maju vodicak a auto... tak cestou tam este asi aj ano s dietatom isli by sme.busom...a naspat by som sla na biku, elektrobiku, peso, behom, elektrokolobezke abo co... urcite by som.necakala kvoli 5tim.km na bus hodinu.. a neverim ze tam.tolko aut chodi, kedze sa stazujes, ze ste v prdeli sveta