icon

Môžete dieťa odhlásiť úplne z predškoly?

4. sep 2024

Je mozne odhlaist dieta z predskoly? Nechcem aby tam vobec chodilo lebo mi to nevyhovuje so spojmi kedze je to daleko a teraz som sice len 3 dni tak chodila ale nezvladam to. Nechcem odklad chcem aby do predskoly nechodilo moje dieta vobec da sa to? Treba nejake potvrdenia ci len staci odhlasiz zo skolky?

papaya308
5. sep 2024

@glade22 im ide z Párnice osobak do Kralovian/Dolný Kubín, ale tak ktovie skutočnú adresu 😀

sonia1712
5. sep 2024

Až teraz mi došlo, že táto mamička už raz písala do siahodlhej diskusie o tom ako sa nič nedá, och chúďa dieťatko, veď školka by bola prenho záchrana 😑 nerozumiem a nechápem, radšej sa idem venovať svojej práci, potom pôjdem pre moje skvelé tri deti do školy a škôlky, cestou nakupime prídeme domov a poobede sa budeme hrať s ďalšími deťmi na ihrisku, so skolackou vymeníme veci v taške, urobíme si fajnú večeru a pôjdeme spať. Taky normálny nádherný život bez výhovoriek, bez akéhokoľvek nedá sa, nedokážem, nechcem - moj syncek 10 rocny mi často hovorí, mamka budem lekár a dokážem to. Tak sa prosím @autorka aj ty spamätaj a dokáž to, byt plnohodnotný rodič v živote svojich detí!

estellas
Autor odpoveď zmazal
ibrunova
5. sep 2024

A tých 40 minút je podľa mňa tak akurát vystúpiť z busu, zájsť do škôlky, v kľude si vyprevadiť dieťa do triedy, zájsť na zastávku..To dieťa predsa nevyhodíš z busu a sadneš na zastávku.

simsalabim
5. sep 2024

Ach, autorka, ty si baba jedna leniva. Ze co budes robit, kym pride autobus? Okrem toho, co ti tu pisali viacere, co keby si si sla zabehat? Kedze pred tym si pisala, ze mas nadvahu, ale nemozes s tym nic robit, lebo u vas su uzke chodnicky a neviem co? Zacnes rychlou chodzou, pridas 2 min behu a tak.... postupne a pravidelne kazdy den. A ked dieta po skolke vyzdvihnes, vezmes ho na ihrisko ci niekde inde, aby mal aj zatitky a ine skusenosti. Co ty na to?

autor
5. sep 2024

no nie ta predskola je blizko a tam netravim urcite 15 minut skor behom 5 som uz bola prec a potom tam cakat na slnku na bus domov akurat co je clovek otraveny

estellas
Autor odpoveď zmazal
michelle567
5. sep 2024

Podľa mňa tu živíme trolla

michelle567
5. sep 2024

Určite už nie je také teplo že by tam autorka ráno pred 8 sa skvarila na slnku...

patka06
5. sep 2024

Autorka, proste hľadáš možnosti a argumenty ako sa to nedá, škodíš tým vlastnému dieťaťu. Zamysli sa, skús vymyslieť ako sa to dá, nápadov tu bolo už dosť

ivik4
5. sep 2024

Ty si otravena celkovo z toho ze sa o tie deti musis vobec starat .. dobre si vedela kam sa stahujes. Tvoja mama aj foter musia byt nadludia ked vedia cestovat busom aj vlakom

simsalabim
5. sep 2024

Autorka, este raz ti zopakujem svoj navrh, kedze si nanho vobec nereagovala: vyuzi ten cas rano na to, aby si si zabehala, kedze u vas sa behat neda a preto nemozes schudnut. Nutilo by ta to robit pravidlene kazde rano urcitu dobu. Ak beh nie, tak rychla chodza? Samozrejme, k okoli zastavky, aby ti bus neusiel 🙂
A poobede vyuzi cas na ihrisko a ine aktivity so synom.

janage
5. sep 2024

@simsalabim presne sama autorka sa definovala: ona je OTRAVENA. Z vecí, čo sú pre iné mamy normálne.
Najprv narieka, že dlhá cesta rozumej max 30min. (15 peso po zastavku a 15min.vraj ide bus) ale keď vystúpia, odnos do škôlky, rozlúčiť a cestu späť na zastávku má za 5 min.
Však jednoduchšie je ostať doma😉

ullala
5. sep 2024

Tvoji rodicia maju aky nazor na to domace vzdelavanie? Pytam sa ako to vidia, kedze spolu byvate a mamina by ti mala pomahat s vodenim syna do skolky. Vidi to podobne ako ty?

autor
5. sep 2024

to by som bola nasmiech keby som tam pomehovala okolo ked tam uz byvaju ludia a je tam obchod atd

andreakf
5. sep 2024

@autorka smiem sa spýtať, baví ťa rodinný život? My tiež chodíme pešo 1,5km do škôlky, ale dobrovoľne. Auto mám pred domom. Schválne ideme cez poľnú cestu, lebo veď treba popozerať traktory a ovečky, to ranné slniečko je balzam na dušu, je to náš čas, syn mi vtedy najviac porozpráva.. Poobede to isté, len plus nesiem preňho bike odrážadlo a ideme sa ešte ďalej voziť. Tie krásne teplé dni o chvíľu skončia a bude horšie

janage
5. sep 2024

Tak si vezmi knihu dáku, sadni na rit a čítaj. 40min.mat pre seba na čítanie každý deň. Super.
Ty môžeš všetko, ale Nechce sa ti!

hsara99
5. sep 2024

@janage všeličo môže, učiť sa jazyk tých 40min. aby sa jej lepšie hľadalo zamestnanie, len to by nemohla byt hnida 😃

simsalabim
5. sep 2024

Ako by si bola na smiech, keby si tam pobehovala? Ja rano stretavam mladych aj starych behat. Kedy a kde je podla teba idealne behat? Ale teda - ak beh nie, co takto svizna chodza?

tamitamitami
5. sep 2024

Tak radšej vlastné dieťa ukrátiť o čas v kolektíve a vedomosti? Len preto že sa nevieš normálne schopiť a robiť bežnú vec ktorú robí každá jedna matka/otec.

Však si sprav vodičák vyrieši ti to aktuálny problém a aj xy ďalších problém ktoré ťa čakajú. Alebo sa teda nauč chodiť autobusom ako chodí zvyšok ľudí ktorý nechodia autom. Hádam vieš vydržať 40 minút na zastávke kým ti príde autobus.

tinus139
5. sep 2024

No akosi som to tu celé prečítala , usúdila som že to bola škoda času vôbec venovať pozornosť tomuto príspevku , ak je to aj naozaj pravda čo pani píše je mi úprimne ľúto jej detičiek toť vsio… strata času dievčatá ďalej dávať rady 🙂

janage
5. sep 2024

Alebo autorka ponúknite niekomu pomoc s ťažším nákupom, za ten čas, čo čakáš na zastávke alebo pomôž v domácnosti nejakej dochodkyni a na oplátku ti odnesú dieta k autobusu poobede a ty ho vyzdvihneš už na zastávke u vás.
Len sa už konečne rozhýb k nejakej aktivite ako to zvládnuť a nie ako sa tomu vyhnúť

tinalia
5. sep 2024

Autorka, tebe bus aj vlak uz dávno ušiel... aj s rozumom. Čo stále riešiš, že zmeškáš spoj? To kebyže mám zakaždým na to myslieť, tak nikdy nikam mimo mesto nejdem. Nadváhu máš preto, že si nikdy asi neopustila ten váš slávny dom so záhradou. Najviac mi je ľúto tvojich detí, lebo už teraz nevidia svet a dúfam, že čím skôr budú chcieť zažiť veci a stretnúť ľudí mimo vašu dedinu..a odtrhnú sa od lenivej mami. Načo ti boli deti...?

kikushaa
5. sep 2024

Ja len na margo ze prvak uz bude chodit sam, nam prvakov nechceli dovolit pustat samych domov a to su deti ktore byvaju v okoli, my konkretne mame skolu oproti domu.

minka201
5. sep 2024

@autorka
V tej marcovej diskusii si písala, že tvoj otec dôchodca cestuje rád, že mu to nerobí problém. Tak nech ti dieťa do škôlky zanáša on v tie dni, keď nechodí do roboty... A tie ostatné dni sa striedaj s tvojou mamou... A problém vyriešený 😉👌😎

janage
5. sep 2024

@minka201 teda žijú v dome 4 dospelí? A nedokážu sa pri jednom skolkarovi prestriedat?
Amen tma.

Autorka ty akobysi sa u Tapakovcov narodila.

Ak máte obecnú knižnicu, isto máte, tak začni tam. Zaplať členské a začni čítať knihy detské s deťmi. Kľudne na to využi tých 40min. čakania na bus. Zmení vám to život.

janage
5. sep 2024

A uvedom si, že na smiech si teraz, keď 4 dospelí jedno dieťa nedokážete zaniesť do škôlky a späť lebo vás to otravuje.
Ja pridem z roboty, prehodim veci, hodim nieco do seba, vezmem vodu do flase, rupsak a nesiem dcéru na tréning busom cca 20min. Kým trénuje idem 15min elektrickou do parku a chodím tam kolečka nech sa hýbem. Potom späť po ňu elektrickou a naspäť domov nás berie muž cestou, alebo niekto z iných rodičov alebo zas busom. Lebo chcem. Ty nechceš.

kikushaa
5. sep 2024

@patka06 otec deti uz zrejme robi v zahranici, kam ho chcela autorka poslat, lebo bola urazena ze malo zaraba 😭😄

lucia147852
5. sep 2024

@kikushaa ani u nás. Museli sme vypísať s kým okrem nás môže ísť dieťa domov, ale samé nie s to bývame od školy 2 minúty. Keď pobehnem minútu.

autor
5. sep 2024

Vsak babka tiez nepotrbuje chodit do obchodu do dediny kazdy den zeby ho nosila, a dedo chodi hor dole casto ale do predksoly nebude urctie chodit rano