Možnosti rodičov, ak sa škôlka neotvorí
Dobrý večer mala by som otázku .
Ako je to v prípadne ak spadova škôlka kde mi malú prijali
Zatiel iba telefonicky rozhodnutia budú posledný augustový týždeň.presne z dôvod že nevedia či budú schopní škôlku otvoriť pre to že nemajú učiteľky teda do 6 zostali 2ucitleky a tie proste samé nezvladnu 55deti od najmenších po staršie ?
Čo v takom to prípade aké mám možnosti lebo čo viem tak ak sa nepodarí nájsť učiteľky tak sa pokúsia otvoriť aspoň predškolskú triedu a tie detičky zobrať ale čo ostane deti ?
treba urgovat rozhodnutie tam su lehoty dokedy musia byt dorucene obratila by som sa na zriadovatela
@dory11 na rozhodnutie bol termín do 30.6. Listom by som kontaktovala riaditeľku, že v zmysle Vašej prihlášky ste nedostali vyrozumenie/rozhodnutoe o prijatí či neprijatí do MŠ. Pokiaľ ide o predškoláka, musia ho prijať prioritne. Pokiaľ ide o mladšie dieťa, ajajaj. Asi vydajú rozhodnutie o neprijatí, na ktoré vy som sa odvolala, keďže moja žiadosť o prijatie nebola vybavená v zákonnej lehote. Neviem si predstaviť danú situáciu, predpokladám, že dôjde k úprave organizačného poriadku školy…. Zvláštna situácia….

Ak ju neotvoria, tak by som sa popýtala v okolitých škôlkach, neviem či si z dediny alebo z mesta. Ak by nevzali ani tam, čo je dosť reálne, kedže kapacitne sú škôlky na tom zúfalo, tak by som sa obrátila na odbor školstva v meste, aby ti nejakú škôlku priradili. Vtedy ale musíš rátať aj s tým, že nemusia brať ohľad na to kde bývaš a ako máš priradenú škôlku ďaleko 😏