Môžu učiteľky odmietnuť zabaliť nezjedený obed?
Dcera 4 roky je hrozny jedak, v skolke nezje nikdy nic. Kucharky to potom vyhodia. Ucitelky som sa spytala, ci jej nemozem davat nadobku, sacik, hocico proste nech tu porciu zabali domov a vecer zjeme, ale druhej dcerke to dam, proste nech sa to len nevyhodi, naco to platim. Odmietli, ze nesmu. Maju na to pravo?
@anonym_autor Ty nechápeš, že toto nie je ich povinnosť a hlavne nesmie sa to.
@anonym_4cd00c ok, ked to nie je ich povinnost tak ok, sup do smeti.
@anonym_autor Stále si nepochopila? Ak keby ten čas mali, nesmie sa to.
@anonym_autor Stále si nepochopila? Ak keby ten čas mali, nesmie sa to.
@anonym_4cd00c okeeej tak sa nesmie 👍
@anonym_autor a ešte pokiaľ viem,nie je povinnosť aby tvoje štvorročné dieta bolo v škôlke ,ak sa ti nepáči prečo tam je
@minenkaa aby si sa mala nad cim cudovat.
@anonym_autor Ešte má napadla jedna vec. Zamestnaj sa v tej školskej jedálni a potom si budeš môcť tajne nosiť nedojedený obed svojho dieťaťa domov. Ľudí do kuchyne hľadajú stále, takže budete všetci spokojní.
@anonym_autor Ešte má napadla jedna vec. Zamestnaj sa v tej školskej jedálni a potom si budeš môcť tajne nosiť nedojedený obed svojho dieťaťa domov. Ľudí do kuchyne hľadajú stále, takže budete všetci spokojní.
@heleninamama presne na toto som aj ja myslela
@heleninamama Dakujem, pracu uz mam.
@anonym_autor a ty sa cudujes ,že prečo ti nezabalia jedlo ,čo je zakázané a ja sa pytam prečo je dieta v škôlke keď si s ňou nespokojná a nie je to ani povinne a ani na to nevieš odpovedať
@minenkaa naozaj netusim, preco chodi moje dieta do skolky. Tusim ho zajtra odhlasim, dakujem ze si mi oci otvorila.
@minenkaa naozaj netusim, preco chodi moje dieta do skolky. Tusim ho zajtra odhlasim, dakujem ze si mi oci otvorila.
@anonym_autor Veru odhlás, odľahne im. Lebo ak je toto reálne, tak to nebude prvá hlúpa požiadavka, ktorú na nich máš.
@anonym_autor Veru odhlás, odľahne im. Lebo ak je toto reálne, tak to nebude prvá hlúpa požiadavka, ktorú na nich máš.
@anonym_4cd00c presne, a ucitelky budu mat o starost menej, ze?
@anonym_autor Budú určite rady, keď prídu o takúto "skvelú" matku, ktorá ich zaťažuje hlúposťami. A hlavne takými, ktoré nemajú v náplni práce a sú aj zakázané.
@anonym_autor Budú určite rady, keď prídu o takúto "skvelú" matku, ktorá ich zaťažuje hlúposťami. A hlavne takými, ktoré nemajú v náplni práce a sú aj zakázané.
@anonym_4cd00c tak som rada, ze budu rady 😊
Vy ste tu vsetky sprosté alebo co? Však sa normalne spýtala, precitala som si len prvú stranu ale mam dosť. A to co tu splietate so sáčkom? Vy ste si v živote nezabalili obed z domu? Do dózy? A uskladnili v chladničke? Ja chápem, ze skolka obedy baliť nemoze, ale robite tu z nej neviem aku chuderu preboha.
Vy ste tu vsetky sprosté alebo co? Však sa normalne spýtala, precitala som si len prvú stranu ale mam dosť. A to co tu splietate so sáčkom? Vy ste si v živote nezabalili obed z domu? Do dózy? A uskladnili v chladničke? Ja chápem, ze skolka obedy baliť nemoze, ale robite tu z nej neviem aku chuderu preboha.
@anonym_7df042 chuderu z nej nik nemusí robiť,zvládla to na 1**
@anonym_7df042 chuderu z nej nik nemusí robiť,zvládla to na 1**
@minenkaa a v čom akože? Ze sa pyta ,ci sa moze baliť jedlo ?
@anonym_7df042 "Sáčik" spomenula ona. A takúto kravinu sa opýtať 🤦
@minenkaa a v čom akože? Ze sa pyta ,ci sa moze baliť jedlo ?
@anonym_7df042 dakujem, si moc mila, ale ja uz som tak obrnena voci takymto hnusnym osobam, nic si z toho nerobim 😊 zelam ti vsetko dobre ❤️
@anonym_4cd00c v živote si si do sacika nedala taky chlieb alebo rožok? ....
Nepríde mi to ako kravina, proste jej je škoda, ze sa vyhadzuje toľko jedla. A za otázku sa hádam nezabija.
Nesmie sa to . Dostali by riadnu pokutu od hygieny 🤦
@anonym_4cd00c pisala som nadobu, sacik alebo hocico. Ale jasne ze sa hodi.teraz na MK rozoberat ten "sacik" strana diskusie len o tom saciku pomaly 😄
Zabudla som, ze tu ste všetky učene z neba spadli.
@anonym_autor nie o starosť, ale o sibnutu matku menej
@anonym_4cd00c v živote si si do sacika nedala taky chlieb alebo rožok? ....
Nepríde mi to ako kravina, proste jej je škoda, ze sa vyhadzuje toľko jedla. A za otázku sa hádam nezabija.
@anonym_7df042 Pečivo sa bežne dáva do vrecúška, aj ovocie a zelenina. Ale ona chce doň baliť obed.
@anonym_autor nie o starosť, ale o sibnutu matku menej
@simona20201309 O sibnutu matku menej. Ok 👍
@anonym_4cd00c pisala som nadobu, sacik alebo hocico. Ale jasne ze sa hodi.teraz na MK rozoberat ten "sacik" strana diskusie len o tom saciku pomaly 😄
@anonym_autor nepochopila si.... nejde o to ci sa niekomu chce alebo nechce.
Drbnut jedlo do misky je to najmenej. Ide o hygienu, už len o samotnú misku ktorú prinesieš- bude umyta? Nezavadna?
Za stravu ktorú by ti dali domov, zodpovedá kuchárka!!! Kuchárka nebude zodpovedať za čistoty tvojej misky a ani za to, čo a ako s tým jedlom budeš doma robiť.
Po ďalšie- porcia ktorú si prinesieš domov je smiešna! Na tvojom mieste sa hanbím ako pes že sa ideš hádať o 3 kocky zemiaka a 2 kociek mäsa.....
Sedíš doma na riti s jedným dieťaťom a máš problém mu uvariť jest? Ved preto si doma na materskej, preto ta štát platí, aby si sa o to dieťa postarala. Tak ho drbnu do jaslí, ty chod do roboty a bude mať postarané aj o desiatu a olovrant.

@anonym_autor nie nemá,lebo jej práca je niečo iné
@minenkaa ved ano, pochopila som ze nema cas. Tak ok, ked nema, co uz s tym narobim, tak nech vyhodi.