icon

MŠ Azovská, Košice a vaše skúsenosti

vierushka
23. júl 2018

ahojte, ake mate prosim skusenosti so skolkou na azovskej v kosiciach ?
2,5 rocneho mi nevzali na galakticku, kde ma sestru ale volali nam z azovskej, ze tam by miesto bolo...dakujem

valusqa
25. júl 2018

@vierushka ja sa pripojím, ten istý scenár......boli sme tam dnes, hneď sme dostali aj papier o prijatí, nič o tej škôlke neviem, stránka o ničom, máme tam ísť posledný augustový týždeň, bude tam aj riaditeľka, tak uvidíme. Ak by niekto dal recenziu, budem rada. Ja zatiaľ nadšená nie som, ale tak veľmi inú možnosť nemáme.

vierushka
autor
25. júl 2018

@valusqa asi tak . Vyberat si ani aj nemozem . Starsia na galaktickej na opacnej strane jazera . Maleho nevzali , tak lepsie toto ako platit sukromnu a dat za nu pol platu od januara.... uvidime . Snad bude dobre ;)

valusqa
25. júl 2018

@vierushka no ja dúfam, že áno.....dnes len revem, nejak som sa už nastavila, že bude doma a zrazu zo dňa na deň toto, nejak to musím spracovať. Len fakt nič moc o tej škôlke neviem nájsť na nete, z toho som nervózna. Uvidíme v tom auguste, snáď bude riaditeľka milá a ochotná všetko vysvetliť, lebo hospodárka nebola veľmi zhovorčivá. Tak asi budeme mať spolužiakov 🙂

vierushka
autor
25. júl 2018

@valusqa presne zdielam tieto pocity . Uz sme to nejak uzavreli, ze do januara kym bude mAt tri ostane so mnou . A teraz BUM - dieta vezmeme . Sice inde , sice daleko .
Moja skusenost zo skoliek ked som hladalaskolku starsej : moze byt skolka akokolvek dobra, ak dieta natrafi na ucitelku s ktorou ai nesadne a naopak aj v zlej skolke moze byt perfektna ucitelka .
Ak som spravne pochopila hospodarku, tak spravili nove triedy tam, kde boli predtym kancelarie pravdepodobne za peniaze z eurofondov a magistrat im dal podmienku, ze najskor musia umiestnit deti, co sa hlasili na jaZero a ich nevzali . Vy ste kam davali ?

valusqa
25. júl 2018

@vierushka na Galaktickú a Družicovú, sme z Galaktickej

valusqa
1. aug 2018

@vierushka na fb skupine jazerskej je dost velka diskusia na tuto temu. Su tam pozitivne reakcie, len jedna mamka tam pise o sikane zo strany uciteliek. Ale nejak sa mi to nepozdava, pise o 3 rokoch sikany. Tak ktora mama necha dieta 3 roky v skolke, kde je podla nej sikanovane. Takze by som toto negativum nebrala prilis vaazne

vierushka
autor
1. aug 2018

@valusqa aky je prosim nazov skupinky ?
A ano , urcite ak viem, ze mi niekde sikanuju dieta, tak ho tam tri roky nenecham . Pri prvej moznej prilezitosti ho prekladam .
My sme boli zaniest prihlasku minuly tyzden , kym sme cakali na hospodarku tak sme kecali s jednou ucitelkou . Ukazala nam aj triedu pre najmensie deticky .

valusqa
1. aug 2018

@vierushka a dojmy boli ake?
Košice - Sídlisko nad jazerom (neoficialna stranka) je ta skupina

ettie
1. aug 2018

Ahojte ;) nam tiez volali v pondelok, ze by nam ju vzali, vraj z Druzicovej o nas vedeli. My sme davali prihlasku aj na Galakticku. Ale nic, tiez som bola zmierena, ze ostane doma a do novembra uvidime a ano puf :D no uvidime, vyskusame. My sme az z Talinskej :D mozme dochadzat spolu potom :D
Tu duskusiu som aj ja citala a komentovala itak ;)

valusqa
1. aug 2018

@ettie pozerám, že máte Elišku, my tiež

vierushka
autor
1. aug 2018

@valusqa ucitelka s ktorou sme rozpravali bola velmi mila. Deti tam vystrajali a saskovali , nemali tam pokosene a maly sa chytil zihlavy, tak hned ho volala, nech si to da pod vodicku a vysvetlovala mu , ze aka je prhlava a ze nemoze trhat hocico .
Vtedy nam ukazala aj tu novu triedu vedla kancelarie hospodarky . Vsetko pekne farebne, nizke police s hrackami . Oproti galaktickej kopec umelohmotnyvh hraciek , ale galakticka berie prvky walfdorfu a maju tomu prisposobene aj pomocky . Aj tu vsak mali rozne prevliekacky, vkladacky co som tak narychlo zazrela .
Akurat spominala, ze treba aj postelne - paplonik, vankusik, plachtu a obliecky na to . Ze toto je na rodicovi . Okrem toho len pyzamko , papucky s nahradne oblecko . Stretko pre rodicov nie je z priestory si je mozne pozriet posledny prazdninovy tyzden . A nieedy v septembri by mala byt triedna plenarka