MŠ Azovská, Košice a vaše skúsenosti
ahojte, ake mate prosim skusenosti so skolkou na azovskej v kosiciach ?
2,5 rocneho mi nevzali na galakticku, kde ma sestru ale volali nam z azovskej, ze tam by miesto bolo...dakujem
@vierushka no ja dúfam, že áno.....dnes len revem, nejak som sa už nastavila, že bude doma a zrazu zo dňa na deň toto, nejak to musím spracovať. Len fakt nič moc o tej škôlke neviem nájsť na nete, z toho som nervózna. Uvidíme v tom auguste, snáď bude riaditeľka milá a ochotná všetko vysvetliť, lebo hospodárka nebola veľmi zhovorčivá. Tak asi budeme mať spolužiakov 🙂
@valusqa presne zdielam tieto pocity . Uz sme to nejak uzavreli, ze do januara kym bude mAt tri ostane so mnou . A teraz BUM - dieta vezmeme . Sice inde , sice daleko .
Moja skusenost zo skoliek ked som hladalaskolku starsej : moze byt skolka akokolvek dobra, ak dieta natrafi na ucitelku s ktorou ai nesadne a naopak aj v zlej skolke moze byt perfektna ucitelka .
Ak som spravne pochopila hospodarku, tak spravili nove triedy tam, kde boli predtym kancelarie pravdepodobne za peniaze z eurofondov a magistrat im dal podmienku, ze najskor musia umiestnit deti, co sa hlasili na jaZero a ich nevzali . Vy ste kam davali ?
@vierushka na fb skupine jazerskej je dost velka diskusia na tuto temu. Su tam pozitivne reakcie, len jedna mamka tam pise o sikane zo strany uciteliek. Ale nejak sa mi to nepozdava, pise o 3 rokoch sikany. Tak ktora mama necha dieta 3 roky v skolke, kde je podla nej sikanovane. Takze by som toto negativum nebrala prilis vaazne
@valusqa aky je prosim nazov skupinky ?
A ano , urcite ak viem, ze mi niekde sikanuju dieta, tak ho tam tri roky nenecham . Pri prvej moznej prilezitosti ho prekladam .
My sme boli zaniest prihlasku minuly tyzden , kym sme cakali na hospodarku tak sme kecali s jednou ucitelkou . Ukazala nam aj triedu pre najmensie deticky .
Ahojte ;) nam tiez volali v pondelok, ze by nam ju vzali, vraj z Druzicovej o nas vedeli. My sme davali prihlasku aj na Galakticku. Ale nic, tiez som bola zmierena, ze ostane doma a do novembra uvidime a ano puf :D no uvidime, vyskusame. My sme az z Talinskej :D mozme dochadzat spolu potom :D
Tu duskusiu som aj ja citala a komentovala itak ;)
@valusqa ucitelka s ktorou sme rozpravali bola velmi mila. Deti tam vystrajali a saskovali , nemali tam pokosene a maly sa chytil zihlavy, tak hned ho volala, nech si to da pod vodicku a vysvetlovala mu , ze aka je prhlava a ze nemoze trhat hocico .
Vtedy nam ukazala aj tu novu triedu vedla kancelarie hospodarky . Vsetko pekne farebne, nizke police s hrackami . Oproti galaktickej kopec umelohmotnyvh hraciek , ale galakticka berie prvky walfdorfu a maju tomu prisposobene aj pomocky . Aj tu vsak mali rozne prevliekacky, vkladacky co som tak narychlo zazrela .
Akurat spominala, ze treba aj postelne - paplonik, vankusik, plachtu a obliecky na to . Ze toto je na rodicovi . Okrem toho len pyzamko , papucky s nahradne oblecko . Stretko pre rodicov nie je z priestory si je mozne pozriet posledny prazdninovy tyzden . A nieedy v septembri by mala byt triedna plenarka

@vierushka ja sa pripojím, ten istý scenár......boli sme tam dnes, hneď sme dostali aj papier o prijatí, nič o tej škôlke neviem, stránka o ničom, máme tam ísť posledný augustový týždeň, bude tam aj riaditeľka, tak uvidíme. Ak by niekto dal recenziu, budem rada. Ja zatiaľ nadšená nie som, ale tak veľmi inú možnosť nemáme.