icon

Musí mať dieťa v škôlke postieľku?

sasa2
5. sep 2016

Chcela by som sa spýtať či musí mať dieťa v škôlke postieľku?.dnes sme prišli do našej škôlky a čakalo ma totálne sklamanie. Pri vstupe sme sa spýtali kde máme skrinku- povedali že skrinku nemáme ale ukázali nám vesiakovu stenu😞 potom sme sa spýtali kam si máme dať pizamko ,že oni sú už predškoláci že oni predsa spávať nebudú . Je mi s toho až do plaču že vam učiteľka povie že môžu ležať na koberci keď im oni budú čítať rozprávku.sme predškoláci prihlásený na celý deň .ako to je definované v zákone?

Strana
z2
sasa2
autor
7. sep 2016

Po smutnom pondelku nastala v školke náprava .Ostatné veci doriešime na rodičovskom. Ďakujem za názory.

bodka70
7. sep 2016

Tak ja osobne by som vítala škôlku, kde predškoláci nemusia spávať, lebo moje deti to obedné spanie (oddychovanie) nikdy nechceli 😉. No a priznám sa bez mučenia, som krkavčia mater asi - ale na obed som nikdy nedávala pyžamko, spali v tom čo boli, dali sme dole len ponožky a spodok, lebo najradšej majú pri spaní holé nohy 😀 . A veruže sa stane, že aj na noc sa nestihne najmladší synátor prezliecť do pyžamka, spí v tričku 😉 . A takisto nepoužívame tielka, papučky na doma a podobné pre nás nepodstatné záležitosti 😉 . Snáď to moje deti prežijú v zdraví 😀 .

katarinamarkova
7. sep 2016

@sasa2 o rok ti dieťa ide do školy, tam bude mať - v závislosti od školy - tiež len vešiak a nejaké to miesto vo svojej lavici, resp. skrinku.......a posteľ? 🙂 nie nebude mať.......oddychovať na koberci na obed? 🙂 nie nebude.......
nie je najvyšší čas si začať pomaly zvykať na školu?

sasa2
autor
8. sep 2016

@katarinamarkova myslím že nie . 🙂

Strana
z2