Musí mať dieťa v škôlke postieľku?
Chcela by som sa spýtať či musí mať dieťa v škôlke postieľku?.dnes sme prišli do našej škôlky a čakalo ma totálne sklamanie. Pri vstupe sme sa spýtali kde máme skrinku- povedali že skrinku nemáme ale ukázali nám vesiakovu stenu😞 potom sme sa spýtali kam si máme dať pizamko ,že oni sú už predškoláci že oni predsa spávať nebudú . Je mi s toho až do plaču že vam učiteľka povie že môžu ležať na koberci keď im oni budú čítať rozprávku.sme predškoláci prihlásený na celý deň .ako to je definované v zákone?
Tak ja osobne by som vítala škôlku, kde predškoláci nemusia spávať, lebo moje deti to obedné spanie (oddychovanie) nikdy nechceli 😉. No a priznám sa bez mučenia, som krkavčia mater asi - ale na obed som nikdy nedávala pyžamko, spali v tom čo boli, dali sme dole len ponožky a spodok, lebo najradšej majú pri spaní holé nohy 😀 . A veruže sa stane, že aj na noc sa nestihne najmladší synátor prezliecť do pyžamka, spí v tričku 😉 . A takisto nepoužívame tielka, papučky na doma a podobné pre nás nepodstatné záležitosti 😉 . Snáď to moje deti prežijú v zdraví 😀 .
@sasa2 o rok ti dieťa ide do školy, tam bude mať - v závislosti od školy - tiež len vešiak a nejaké to miesto vo svojej lavici, resp. skrinku.......a posteľ? 🙂 nie nebude mať.......oddychovať na koberci na obed? 🙂 nie nebude.......
nie je najvyšší čas si začať pomaly zvykať na školu?
@katarinamarkova myslím že nie . 🙂

Po smutnom pondelku nastala v školke náprava .Ostatné veci doriešime na rodičovskom. Ďakujem za názory.