icon

Najlepšia materská škôlka v Košiciach

minie25
18. feb 2012

Ahojte maminy, prosím poradíte mi škôlku v Košiciach s ktorou ste spokojné? Ďakujem

kosicanka1
7. aug 2015

Na stranke jaymo.eu sa jasne pise, ze je to plne klimatizovane ihrisko. takze klima v celom obchodnom dome je urcite (neviem si predstavit, zeby v obchodoch nebola). mozno v mravenisku je vynechali...

ciapkyzvieratka
7. aug 2015

ihrisko sa preraba, v miestnosti je prijemne chladno i bez klimatizacie..

kosicanka1
7. aug 2015

super ze sa ihrisko preraba, lebo v takejto betonazi bez stromov a travy len pod biednym slnecnikom na rozpalenom betone, no nic moc:
https://www.facebook.com/mravenisko/photos/pb.2...

ciapkyzvieratka
7. aug 2015

@kosicanka1 trocha trpezlivosti a pridete si to potom pozriet na zivo.. :D

kosicanka1
7. aug 2015

drzim palce, my sme sa rozhodli zatial pre jaslicky Barancek alebo Rozpravkovy Raj - su to rodinne domy s velkou zahradou

ciapkyzvieratka
7. aug 2015

dakujeme, odovzdam pozdrav MS :D

krivan
12. aug 2015

@tamocka keby clovek mal sem tam na vyber...

sara18
30. sep 2015

@kosicanka1 Na dvore su dve ihriska..to miniaturne ihrisko patri jasliam slonik co je na poschodi...JAYMO školka Mravenisko ma ihrisko na ostatnej celej velkej ploche a je tam aj trava a ihrisko stale nema finalnu podobu...Klima nie je ani v Jaymo a ani v Mravenisku ...V celom objekte OC IDEA je len vzduchotechnika na kurenie...-pre objasnenie

jonki
30. sep 2015

@sara18 na stranke jaymo.sk je uvedene ze maju klimatizovane priestory.

sara18
1. okt 2015

@jonki urcite len omyl na stranke, 100% im ju niekto spravuje.

jonki
1. okt 2015

@sara18 a ked vzduchotechnika sluzi vylucne na kurenie ako menia vzduch? Nerobia to nahodou tou vzduchotechnikou? A cim to v lete ochladzuju?
Mne logika neda aby to bolo vylucne na kurenie 🙂

mamievi
19. okt 2015

Ahojte maminy, pomôžte mi prosím doplniť koníkovský zoznam zariadení, kde sa dá umiestniť dieťatko mladšie ako 3 roky. Terajší zoznam nájdete v našej encyklopédii Wiki Modrý koník: https://www.modrykonik.sk/jasle-kosice/ Viem, že nám tam mnohé chýbajú, tak budem rada a maminy-Košičanky tiež, že si nájdu všetky na jednom mieste. Dik za pomoc.

veronika_107
27. okt 2015

@furcianka. Dobry deň chcem sa spýtať či na tie jasle rosnicka nemáte náhodou kontakt. VIEM že sú novootvoreny a ja si hľadám prácu. Som totiž vyštudovana učiteľka/vychovávateľka A som momentálne nezamestnaná. Ich plagát som si všimla včera pri poliklinike východ. budem vám vďačná. 🙂

rosnicka2015
7. jan 2016

@miriammar13 - da sa aj 2x ci 3x do tyzdna k nam davat dietatko, som si nevsimla skor tento prispevok, nakolko som nebola v tejto sekcii, ale ak ste si vsimli nas inzerat v reklamnych novinach, pokojne ste mohli zavolat ci prist rovno osobne. Nie je problem, este mame nejake volne miesta, ozvite sa...

rosnicka2015
7. jan 2016

@furcianka mimochodom, dakujem ti za pochvalu, moja zlata, ani si to nezasluzim...ale v podstate si to opisala tak, ako to je, ale to by asi malo byt samozrejme, ze to, co clovek robi, by mal robit z presvedcenia a ja si konecne plnim svoj davny sen, tak preto sa takto "vytesujem" 🙂 z kazdej malickosti. Ale najvacsiu radost mam pochopitelne z deticiek, ktorych stale pribuda, comu sa uprimne tesim...

miriammar13
7. jan 2016

@rosnicka2015 chcela by som od marca-apríla, malá bude mať vtedy 20 mesiacov, ozvem sa a zastavila by som sa aj s malou pozrieť sa, ďakujem za odpoveď

rosnicka2015
8. jan 2016

V pohode, mozete aj napisat priamo na adresu: jaslerosnicka@gmail.com alebo zavolat: 0905217018, rada sa s Vami osobne stretnem a dohodneme sa.

rosnicka2015
8. jan 2016

@miriammar13 Mimochodom, prispievatelku "ciapkyzvieratka" vobec nepozam, preto sa divim, ze odpovedala na Vasu otazku za mna 🙂, ale nevadi, stretneme sa osobne a vsetko preberieme, ozvite sa.

ja851976
22. feb 2016

Nasa skusenost s skolkou a jaslami Vcielka na Slovenskej jednoty nie je dobra. Prostredie je ok, len pristup uciteliek pocas adaptacneho tyzdna bol mimoriadne zly. Ani raz syna nepozdravili, neprivitali rano. Vobec sa s nim nerozpravali. Treti den na moju otazku ci mu rozumeju - slabsie rozprava, po zavahani odpovedala, ze on sa predsa hraje sam. Bola som svedkom pri prichode dievcatka rano placuceho, ako mu ucitelka povedala - neplac, lebo ti zoberiem babiku. Pani riaditelka, majitelka bola mila len pri prvom stretnuti, ked sme sa rozhodovali kde dat syna. Ked som chcela situaciu prebrat s pani riaditelkou, ucitelka povedala, ze uz 11 dni v skolke nebola. Takze vsetko sa riesi mobilom, alebo mailom velmi stroho a odmerane.
Takze sme syna prelozili do Bubbly. Tam sa rano tesi, panie ucitelky sa usmievaju, povedia mi co sa dialo cez den. Detom sa stale venuju a rozpravaju s nimi. Deti su uvolnene, vesele.

ciapkyzvieratka
22. feb 2016

@ja851976 prosim , na akej ulici je Bubbly< dakujem

ja851976
22. feb 2016

@ciapkyzvieratka alesovo nabrezie

tiktak5
9. mar 2016

@minie25 Skús Kreatívna škôlka na Starej baštovej v Košiciach. 🙂 www.kreativnaskolka.sk ak sa chceš na niečo opýtať, kľudne mi napíš ;)

monicka821
9. mar 2016

@tiktak5 Zdravím a viem prihlásiť 2,5 ročného chlapca aj v marci, viac info? Čo ponúka táto škôlka?
ĎAKUJEM M.

tiktak5
9. mar 2016

@monicka821 Tak je to v prvom rade škôlka s využívaním prvkov pedagogiky Montessori. Sídli v Starom Meste v tichej zóne priamo v centre. Je tam pekný dvor, priestory interiéru a vybavenie, ale predovšetkým odborný personál. Bazén, sauna, telocvičňa, samostatné spálne, jedáleň.. Ale pre bližšie info skús www.kreativnaskolka.sk ;)

monicka821
9. mar 2016

@tiktak5 Ďakujem vieme sa tam ísť pozrieť ? robia nejaké otvorené dvere?

tiktak5
9. mar 2016

@monicka821 Áno, áno od dvoch rokov, pokiaľ nemá plienku. Viem, že sa ešte dá zapísať dieťa aj v priebehu roka, teda asi pokiaľ budú mať voľné kapacity.

monicka821
9. mar 2016

@tiktak5 ďakujem skusim pozrieť

veronika_107
21. apr 2016

Detské centrum Lipka Masarykova 14 🙂 odporúčam 🙂 majteľka je super 🙂 🙂

lilianka1199
24. apr 2016

@ewanewan 😀 neboj, nikto mu detstvo neberie a nikto s nim nesedi a neuci ho abecedu...to ze obcas spievaju pesnicky a pocitaju palceky v Aj mu jeho detsky svet neznici....😀

admin_vierka
Odpoveď bola odstránená