Najlepšia školská taška pre predškoláka
Ahojte, syn je predskolak, prosím o radu, ktorú školskú tašku by ste mi poradili ...značku, konkrétny typ, nech popozeram...syn je vyšší na svoj vek, je štíhly...
Tento tvar aktovky myslim,ale su rozne vzory a tie dievcenske 🤩🤩 ...no mat este raz prvacku veruze sa vysantim 😁 https://www.topgal.sk/p/bebe-25012?gad_source=1...
Mali sme aj topgal,ale za mňa Bagmaster. Je to de facto to isté,akurát sa niekdajší kamoši vo firme rozkmotrili😄
Bagmaster je akoby šikovnejší,nie sú tak masívne,sú ľahšie s rovnako priestranné.
A nekupujte tie prvacke na "jeden gombík" ,radšej zips
Ale.....vždy odskúšajte,nekupujte cez net.
moj nazor... pracujem v skole, akukolvek bez vrchneho klipu, taku len na zips lahsie sa detom vkladaju a vyklaaju dosky topgalky su s uper
Stále odporúčam značku Stil aktovku. prvák by mal mať tašku prehľadnú bez xy zipsov, do ktorej sa rýchlo, ľahko zbalí.
Dosky sú pri takejto taške zbytočná záťaž
Zároveň radím nedať na rady z MK, ísť do obchodov a vyskúšať priamo na dieťati, ktorá najlepšie sadne.
Tašku kupovať najskôr v júni, ak ju potrebuje na rozlúčku do MŠ. Ak nie úplne stačí júl/august. Pretože taška kúpená na Vianoce /mnohí ju považujú za vhodný darček/ o 9 mesiacov už nemusí sedieť a ak je kupovaná ako darček, nie ani vyskúšaná
Mali sme aj topgal,ale za mňa Bagmaster. Je to de facto to isté,akurát sa niekdajší kamoši vo firme rozkmotrili😄
Bagmaster je akoby šikovnejší,nie sú tak masívne,sú ľahšie s rovnako priestranné.
A nekupujte tie prvacke na "jeden gombík" ,radšej zips
Ale.....vždy odskúšajte,nekupujte cez net.
@terezka1947 mám rovnaký názor. Všetci sa idú po..... z Topgalu. A Bagmaster je lepší najmä tie prvacke. Už máme tretiu Bagmaster.
Ked Topgal uvedie 25 litrov a Bagmaster 25 litrov. Tak Bagmaster je vzdy o moc priestrannejšia. Neviem kto z nich zle meria 🙈
@terezka1947 mám rovnaký názor. Všetci sa idú po..... z Topgalu. A Bagmaster je lepší najmä tie prvacke. Už máme tretiu Bagmaster.
Ked Topgal uvedie 25 litrov a Bagmaster 25 litrov. Tak Bagmaster je vzdy o moc priestrannejšia. Neviem kto z nich zle meria 🙈
@blunka veru tak....ten Bagmaster je taký jemnejší,skladby,šikovný a fakt tam vojde všetko.

Stale to tu pisem a stale budem Topgal.Krasne dizajny.Ale nie preto.Ta taska je nezmar.Dcera ju mala 4 roky a bola v takom stave,ze sme ju mohli vdacne posunut dalej,teraz dostala dalsiu Topgalku pre 2.st.,po roku vyzera ako nova,preto som aj synkovi kupila Topgal.Ja nedam na Topgal tasku dopustit.Cena zodpoveda kvalite a ak mi taska vydrzi roky,tak fakt plati ze nie som taka bohata,aby som kupovala lacne veci kazdy rok.
Do 1.rocnika som im kupila model aktovky.Pre mna je pre 1.stuoen lepsia ako batoh.