Najlepšie batohy pre deti do škôlky
Ahojte, aky batoztek sa vam naj osvedcil pre deti do skolky? Aby nebol tazky, ani privelky/primaly a aby ho dieta same vedelo otvorit a zavriet (lebo batoh co mame mam aj ja problem odzipsovat). Dakujem
Myslíš na výlety? Do škôlky netreba batoh.
Na čo je do MŠ batoh?
@janababana my máme malý ruksacik, aby sa tam zmestila fľaša a pyžamko! Nemuseli by mať, ale ked je pekne počasie, idú vždy po spánku ešte von a berú si všetky veci so sebou, tak až to nevlacia v rukách všetko
A máme obyčajný v lidli kupovaný, labkovu patrolu
Presne ako píše lenka,aj u nás je to tak a všetky detičky už majú ruksačiky. Ja som odkúpila tu na mk od jednej mamičky affenzahn (8l) a je parádny 👍
U nas v skolke mali mat. Mali sme taky mini turisticky, takyto, len modry https://www.modrykonik.sk/market/turistika-bato...
Z pepca s dinosaurami, minulý rok. Nosí keď idú na výlet.
Tiež mám rupsacik nosíme ho každý deň má taký z heliumking. Z mouse dizajn mala si ho pohode vie rozpisovať aj ho nosí na chrbte .
Nase deti nenosili batohy do škôlky. A nevšimla som si, že by aj iné deti nosili batohy.
@andreakotesova minimalne v nasom okoli a v nasej skolke deti bezne ruksaky nosia, ked idu na vylet alebo prechadzku daju si tam vodu a napr. mikinu, v nasej ma kazde dieta ruksak v skrinke
Nas ma detsky od Fresk, na ten jeho maly chrbat akurat 🙂 a ostatne deti maju kadeco, hlavne s obrazkami aktualne preferovanych postaviciek 😂
U nas chodia minimalne 1x denne na dlhsiu prechadzku po okolitych ihriskach a vtedy si tie ruksaky beru.
U nás deti majú bežne ruksaky v skrinke,majú tam náhradné oblečenie, pyžamo, sezónne veci (pršiplášť, šiltovka) Ja som kúpila z Kiku,syn má žltý s dinosaurami a dcéra fialový s Frozen
@janababana za mna tie od affenzahn
affenzahn sivý somarik, je krásny a veľmi obľúbený
Hlavne aby mal pracku cez hrudníček, nech nepadajú ramenné popruhy z ramien. Tiež máme affenzahn 👍.
Dakujem baby, tusim tie affenzahn maju aj v humanicu, pojdeme pozriet 🙂
Dakujem baby, tusim tie affenzahn maju aj v humanicu, pojdeme pozriet 🙂
@janababana my máme Mammut, dá sa zapnúť aj cez hrudník.

Nase deti nenosili batohy do škôlky. A nevšimla som si, že by aj iné deti nosili batohy.