Narodeniny v škôlke
Prosím vás, keď má dieťa narodeniny a nesie do škôlky nejakú drobnosť pre ostatné deti, dáva sa niečo aj učiteľkám ? nejaká čokoláda alebo niečo ?
U nás je zvykom jedna káva pre učiteľky a sladkosť pre deti
len deťom
čokoláda učitelkám
Ja dávam balíček deťom a bonboniéru učiteľkám
My dávame sladkosti pre deti a učiteľkám bonboniéru.
Iba detom. U nas sa oslavuju meniny aj narodeniny. V tiede je 22 deti. Plus ine sviatky. Potrebovali by sklad na cokolady.
Svokra je synova učiteľka v škôlke a sama mi povedala nech im učiteľkám nič nenosime. Tak naposledy sme kúpili malu sladkosť pre deti a spoločenskú hru do triedy. Svokra vždy hovorí, aj na konci roka, že namiesto darčeka pre nich môžeme nejakú hračku radšej kúpiť.
@anonym_autor u nás sa nosí ovocie, to nakrája kuchárka detom, z toho sa ponúkne aj učiteľka
Ja som dávala rôzne druhy ovocia, pani učiteľky to najkrajali, urobili si párty… deťom som dala po malom balíku gumených cukríkov, tie maličké haribo ale vrátili mi to, nechcú dávať sladkosti…
Davam detom a ucitelke tiez
Len deťom
Ucitelkam nic, ved narodeniyn ma dieta, ked ma ucitelka - vtedy nieco dostane ucitelka (rodicia sa vyzbieraju a zastupca rodicov kupi darcek). U nas momentalne v skolkach fici nieco taketo:
@anjelicek26 oo ze u nas :D rakusko alebo nemecko nie je tvoje
@david3311 u nas v oboch skolkach v obci a aj u opatrovatelky... mat tvoje problemy🙄
@david3311 ani Slovensko nie je nikoho a kazdy pouziva u nas. Boze led tam buva, tak logicky použije spojenie u nas, len rýpať niektoré musia aj keby na chleba nebolo
@anonym_autor ja som dala take velke balenie cajoveho peciva

Je to na každom rodičovi.
Niekto dáva len deťom, niekto len učiteľke, niekto aj aj, a niekto nerieši vôbec.
(Ja som tiež nedávno to prvýkrát riešila. Dala som aj deťom, aj učiteľkam. Urobili si párty, spievali si, zablahoželali a každé dieťa si odložilo do skrinky a potom zobralo domov).