icon

Nástup do škôlky

25. mar 2023

Ako často vam bývalo dieťa chore po nastupe? Maly začína v septembri, muz ma tlaci už do práce s tým že malého bude nosiť a ja mám vyzdvihnúť len sa obavám že kedy si mám hľadať pracu či hneď od septembra alebo radšej počkať ?

Strana
z2
1mina
27. mar 2023

u nás napríklad tiež, malá býva niekedy viac vonku ako doma - ked aj nie zrovna na ihrisku bývame na dome, a celé dni sa tam kutre bud v pieskovisku, alebo s muzom sadi alebo ideme zas k babke v tom istom meste k nej na dvor hocico hlavne ze je vonku. Dokonca aj cez zimu bezne si opekaju v tom prenosnom ohnisku alebo varia gulas, huspeninu atd na dvore takze aj je tam v zime vela casu ak zrovna neni pocasie na sankovanie atd, samozrejme chodime aj na preliezky ale nie kazdy den hlavne ze je vonku. Doma stale vetrám, neprekurujem, aj pred spaním vždy riadne vyvetrám detsku izbu aj dcera je taka ze ma radsej chlad. Doma máme psa, prehnane som neupratovala nikdy, a aj tak ma alergiu za jedno na roztoce, a vkuse je chora odkedy nastupila do skolky momentalne ma druhu anginu uz tento rok, v decembri mala tiez, v januari mononukleozu 🙈 Ja uz neviem co mám robiť, doktorka sa dnes tvarila akoze je to v pohode ze teraz vsetci chodia zo skolky vo vlnach najprv streptokok, teraz zas hemofil atd, ale ja uz som na prasky co s nou robit.

Strana
z2