Natáčanie videa 7 a 5 ročným chlapcom
Dievčatá, stretli ste sa už s tým, aby 7-ročný chlapec natáčal na mobil 5-ročného, ktorý si vyzlieka nohavice a ukazuje tam toho "dole"? ☹ (Starší inštruuje mladšieho) ☹ Stretli ste sa s tým niektorá? Aký máte na to názor?
podla mna to normalne nie je, rozhovor s dietatom a v pripade potreby aj psycholog
Podľa mňa to je choré .. bohvie či za tým nie je nejaká šikana alebo čosi
@oknibukaj my sme si ako deti sťahovali nohavice a ukazovali si čo tam máme, mali sme tak 5-6 rokov, možno keby sme mali mobily tak by sme sa aj natáčali . Nevyrástli z nás žiadni psychopati a každý má takú orientáciu aká mu bola vrodená , my sme všetky heteráči . Neriešila by som to vôbec.
Och tak toto by som riešila.. V prvom rade nechápem čo im robia Mobily vôbec v rukách...
Porozpravaj sa s nimi a vysvetli, ze take sa nerobi. Pre nich je to len hra. Neberu to este tak hrozostrasne ako dospeli.
@oknibukaj to, že si čosi kdesi ukazujú by sa ešte dalo prekuknúť, len aby to malý niekde nezavesil. Svet je chorý a pedofilná mafia nespí 😕
Ak sa daju detm do ruk mobily, treba neustale vysvetlovat, co s nimi mozu a co nemozu. Hravou formou vysvetlene v kratkych filmoch na ovce.sk Treba im to pustit... je tam aj pribeh o jednej holej ovecke a fotkach, ktore sa dostali, kam sa nemali... a rozpravat sa o tom, preco sa nefotit a nenatacat nahy, nedajboh to niekam neposielat...
Mala som x fotiek holych zadkov mojich deti v mobile, ked sme ich raz takto nechali bez dozoru. Bola to nesmierna zabava a samozrejme zakazane obocie. Nevidela som nic tragicke na tom ze to spravili. Foto su vymazane, detom som vysvetlila ze to nie je sranda aj ked im to prislo vtipne. Neskor nastupili starsie dve do skoly kde sa celkom intenzivne venuju kybersikane a uz ich nenapadne nic podobne dokonca to vysvetlili aj mladsiemu. Ja som isla ako mala ku kamoske ked som mala zakazane, moje deti si odfotili zadok, kazdy ako dieta spravi hovadinu ked nevie suvislosti. Treba vysvetlit.
7rocny už ma vediet čo sa smie a nesmie,resp. Čo je nevhodné správanie. Neviem o akého chlapca ide,ale žiaľ často je to dôsledok toho,čo sa jemu stalo (nebol obťažovany starsim?) Rozhovor s oboma. Čím skôr tým lepšie.

niekde nieco videl a napodobnuje to. vobec by som sa takymto niecim nestresovala