icon

Nechcem dať dieťa do škôlky

10. sep 2022

Ahojte maminy,
od októbra začínam v novej práci. V školke sme dohodnutí, že nám syna zoberú, nie je s tým žiadny pronlem, viac im vyhovuje ale skôr november alebo december. Manžel tam chce syna dat ale už októbra. Ja som proti, som dohodnutá s mojou maminou, zemi bude dieťa strážiť. Jedna nechcem ešte riešiť choroby zo školy, keďze nastupujem na novú prácu a aj som to vždy od sydostlaa

Strana
z2
zuzubb007
11. sep 2022

Dat dieta hned do skolky, nie k mame na mesiac, bude ti vystrajat vo skolke po prve, po dalsie moze byt mesiac doma a nastupi a za dva dni bude chore, po dalsie imunoglukan zacne zaberat, ked ho dieta berie minimalne 3 mesiace, teda za mna nezaberal ani po roku zbytocne vyhodene peniaze, ked raz je v triede ine chore dieta mozes aj svate davat aj tak ochorie a po posledne oznamila by som muzovi ako to chcem a ma smolu, ked sa mu nepaci nech je on s dietatom

basska_b
11. sep 2022

Muz ziarli, ze chlapec je viac zvyknuty na druhu babku... ale toto riesi jak pri rozvode, ze striedavka u babiek... sak to je smiesne. Radsej nech ma dieta cudzi clovek ako vlastna babka, kks... a ked pride ten 1. oktober, to co, rano schyti chlapca, nalozi do auta a odvezie do skolky?? Nechapem, co sa do toho miesa, co by mnohi dali za to, aby im mama takto pristrazila deti... v skolke budu radi, ze tam maju o dieta menej a chlapec bude radsej s babkou... a k svokre nedavat, lebo neni na nu zvyknuty. Bude mat v hlave len chaos.

mooonika1975
11. sep 2022

tak toto som vďačná, že ten môj nemal žiadne takéto "sprosté" požiadavky. Nechal všetko sice , čo sa deti týka na mňa, ale toto mi by teda vadilo, ja som s nimi bola celý deň a ja som najlepšie vedela, čo to dieťa potrebuje.

Strana
z2