icon

Oblečenie na zápis do školy

petra_ba
12. apr 2019

Ahojte, prosim prepacte ak sa pytam hlupost, ale dnes poobede po skolke caka dceru zapis do skoly do 1 rocnika a neviem co jej obliect. Maju v skolke plavecky tak je v sportovejsom, preto sa pytam ci sa ma ist domov prezliect. Stacia leginky s nejakym trickom ci saty a tak. Dakujem 🙂

knihomolka2
12. apr 2019

@petra_ba u nas v tn boli dievcata oblecene ako v skolke - leginy, tricko. Nevidela som ze by bol niekto nejak extra vyparadeny. A moja dcera si pocas cakania navyse obliala cele tricko pomarancovym dzusom 😃

dskjhfdlkdjhl
12. apr 2019

@petra_ba bud v klude, moja dcera isla na zapis rovno zo skolky, kde sa zrovna ten den tak doriadila, ze bola vhodna tak akurat cela do pracky, ale nestihali sme ist domov. Presla🙂

ave17
12. apr 2019

Ja som malú obliekla do elegantných šiat a balerinky, aby mala peknú spomienku na foto 🙂

fokuska
12. apr 2019

@petra_ba Plno ludi ti napise, ze neriesili to vobec, plno ti napise, ze ano, povazovali to za taku specialnejsiu prilezitost a obliekli deti krajsie.

U mna je to nieco ako pohovor v praci, takze ani dieta by som nenechala v spinavom, roztrhanom, v teplakoch, v sustakovej suprave a pod. Nehovorim, ze musi byt vyparadena v najkrajsich satach, ale nech ma nieco slusne, ciste, upravene.

marika39
12. apr 2019

pre nás to bola samozrejme špeciálna príležitosť, takže aj tip top oblečenie❤

beky1813
12. apr 2019

Ja to beriem ako nieco specialne, tak bude aj adekvátne oblecena

michelle567
12. apr 2019

Ved nemusite ísť domov, vzala by som šaty do škôlky a v šatni ju obliekla...otázka dvoch minút ju tam prezliecť

lucka12399
12. apr 2019

@petra_ba podla mna aj pre to dieta to je take vynimocne .. a ked jej date pekne satocky tak sa podla mna este lepsie a vynimocnejsie bude citit 🙂 akoze kazdeho vec len nevidim problem v tom zobrat do igelitky saty a v skolke ju obliect ..

cuculiatko88
12. apr 2019

moj mal koselu a nohavice, boli aj deti v teplakoch ale ja som ho obliekla slusnejsie, dievcata mali leginy a saty