icon

Odklad do základnej školy

darinamandarina
4. jún 2021

Dobry den, riesil tu niekto odklad do ZS, avsak chodil do nestatnej MS, ktora bola OZ (tym padom nemaju v paciatke statny znak)..... Od sept. Je dieta riadne zapisane do statnej MS, ale bude mat individualne vzdelavanie, aby mohlo chodit do nestatnej. Statna skolka mu toto rozhodnutie o odklade nevie vydat, nakolko ho doteraz neevidovala. Podla zákona na rozhodnuti musi byt okruhla peciatka so statnym znakom..... Uznali niekomu z vas aj peciatku bez znaku?
Vdaka

Strana
z2
darinamandarina
autor
7. jún 2021

@tulipanicek uz je to poriesene, vdaka

darinamandarina
autor
15. jún 2021

@haimi @tulipancek
Prosim Vas, zo ZS Vam poslali rozhodnutie o neprijati, v ktorom je odvovodnenie, ze dieta pokracuje v predprimarnom vzdelavani?..... Je toto postacujuce, alebo ma byt dieta prijate aj na ZS a ma mu byt od nich udeleny nejaky odklad?... Neviem, ci mam hladat inu ZS, alebo je toto pravne postacujuce. Aby ma za to nejako nestihali. 🤷‍♀️.... Dakujem za odpoved.

beronsche
15. jún 2021

@darinamandarina to je ok 🙂 potrebujes len rozhodnutie o povoleni pokracovania predprimarneho vzdelavania od MS a rozhodnutie o neprijati zo ZS, cize mas vsetko.
plus neviem, ako je to pri povoleni "domaceho vzdelavania" pri MS, kedze dieta nebude chodit do MS zaradenej v sieti..

darinamandarina
autor
15. jún 2021

@beronsche super, vdaka 😉

Strana
z2