icon

Petronela Vargová - webinár o príprave na škôlku

9. apr 2025

Ahojte máte skúsenosť? Robí rôzne webinare ohľadom všeličoho. My ideme do škôlky,rozmýšľala som kúpiť webinar o škôlke a adaptácii lebo mám z toho strach. Stojí to od 50-320€. Chcem vedieť či si myslíte,žeby mi to pomohlo lepšie vedieť ako dieťa pripraviť do škôlky a čo sa pýtať v škôlke. Prípadne vy ste ako pripravovali detičky,a čo dôležité ste zisťovali ohľadom škôlky ?

hederamonstera
9. apr 2025

Myslim si, ze najdes kopu informacii aj zadarmo. Svoje dieta poznas ty najlepsie, tak skus sa na neho este viac napojit a precitit co by mu pomohlo. A takisto, ty musis vediet, co ta zaujima o skolke…
Achjaj

pribinak
9. apr 2025

Môžem okaslat takýto biznis

Dieťa má vedieť povedať svoje meno. To je základ. Mali by sa vedieť napapat lyžicou a vidličkou. Napiť z pohárika
Samozrejme nepocikavat sa a nepokakat. Vedieť si obliecť aspoň základy oblečenia

Nikto nehovorí že stolovanie musí byt na kráľovskej úrovni, jasne, deri sa zákazu, obleju, ….aj s obliekaním pomáhajú.
Aj to pocikanie či pokakanie sa sem-tam prihodí

A ako to prebieha vo vašej škôlke ti povedia maminy z okolia. Akw sú tam zvyky, ako sa ma riaidtelka nastavený systém adaptácie dieťaťa
Zo zákona sú to 3 mesiace

Fakt, najlepšie info získaš od mamičiek ktorých deri sú v tej vami vybranej škôlke
A treba sa ukľudniť, pretože dcéra vycíti tvoju nervozitu a bude nervózna tiež

Ide do skolky, nie na popravu

Kupovať webinar za 300 eur? Nie, ďakujem.

maranco
9. apr 2025

Keď ideš do škôlky a máš z nej strach porozprávaj sa s mamou aby ťa upokojila, urobí to zadarmo.

autor
9. apr 2025

@maranco
@maranco nemám mamu,ale díky 🙂 veľmi prínosný koment

autor
9. apr 2025

@hederamonstera jasné ale ona tam písala že nieje dôležité aké krúžky,atď že iné veci sa majú rodicia pýtať tak neviem aké iné veci. Mňa len zaujímalo ako to majú inde,ďakujem

zooeynka
9. apr 2025

Petronela je ukazka ze ludia su schopni zarabat na comkolvek....ziaden webinar dieta nepripravi na odlucenie od matky na 8 hodin.

autor
9. apr 2025

@zooeynka povedzme si každá mamina by chcela aby to proste bolo ľahšie...jasné že naláka ľudí keď ma recenzie že deti chodia bez plaču atď.

mondolina
9. apr 2025

ach čo sme my bez tých webinárov na každý prd robili 🙈

zazka666
9. apr 2025

Škoda peňazí

martul
9. apr 2025

Že ty si tá Petronela? Robíš si tu nenápadnú reklamu?

pribinak
9. apr 2025

Pozri choďte veľa medzi deti na ihriská, materské centra. Aby bola zvyknutá na deti, možno s niektorými sa potom stretne v škôlke

hopatko
9. apr 2025

Ma tvoje dieta nejaku diagnozu, alebo ine obmedzenie? Ak nie, tak ako kazde bezne zdrave dieta potrebuje socializaciu, kolektiv, rezim, aktivity, hygienicke a stravovacie navyky, vsetko co dufam bezne robite doma a v skolke to tiez dostane. Ver mi, ze je to stres len pre teba, pre dieta je to len prinos, a opakujem, ak je zdrave, tak sa na skolku pripravene uz narodilo....

autor
9. apr 2025

@martul nie,niesom. Sledujem ju,a nikde som nevidela na ne recenziu mimo jej profilu.

autor
9. apr 2025

@hopatko áno ona je šikovná,všetko ovláda a sama sa pýta do škôlky. (Vidí chodiť všetky 3 sesternice) Každá ale chodí inde. Len neviem či viac nestresujem viac ja ako ona 😅 ďakujem za podporu,vážim si to

hopatko
9. apr 2025

Jasne, ze stresujes, ako kazda matka, ktora sa o svoje dieta prirodzene boji. Ja som pri prvom dietati prerevala cely prvy tyzden 😂 hlavne nestresuj pred dietatom, sebavedomie a istotu ziskava od teba. Drzim palce, zvladnete to, a raz budes s usmevom spominat ako ja teraz 🙂

autor
9. apr 2025

@hopatko hej ja som ešte taká citlivá,tiež to tak vidím že prvý týždeň bude náročnejší pre mňa ako pre ňu 😅🤣🤣

alenka58
9. apr 2025

nielen prvý týždeň, ani Petronela ti nepomôže, akurát zbaviť sa peňazí, pomôžu len učiteľky

tiika
9. apr 2025

Pozri, myslím, že každá snaha a praca na sebe je prínosom. Určite sa každý snažíme najlepšie ako vieme, no nemáme dosť skúsenosti. Je dobre si veci zistiť a pripraviť sa na ne. Určite nájdeš viac článkov, videi na YouTube ako pripraviť dieťa na nástup do škôlky (zadarmo). Ak by ti bolo niečo nejasne, alebo to chceš doplnit, opäť by som sa zamerala skôr na témy ako zlepšenie komunikácie s deťmi, zvládanie emocii, odlúčenia (opäť zadarmo).
No ak máš pocit, že sa chceš ešte viac posunúť, tak to radšej nejaký ucelený webinar o výchove - nielen tato jedna téma (za tie financie).