Polotovary v škôlke
obraciam sa na vas s prosbo mile mamičky. už niekolkokrat sa nam totižto stalo ze som moje naše deti na dedine jedia polotovary zmrazene v skolke na obed ako napr. hlobikomrazen pizza, alebo plnene knedle ovocim, co je blbost lebo v tych kledlikoch je dzem, co kupuju v metre ... a na olovrant im daaju croasanty.. pomazanku maju mozno 2x do tyzdna, 95% mavaju stale na olovrant a desiatu pečivo s maslom alebo chlieb s maslom. a chlieb ten isty... casto sa im opakuje sladky obed a to cestovina s grankom.. od septembra tento obed mali asi 5x. pozerala som si jedalničky na internete inych MS a bola som prekvapena, kazdy den pomazakna, na kazdy olovrat zelenina!!! u nas toto vobec nie je. najviac ma vsat štve to, ze veduca jedalne si hocikedy zmeni druh jedla. napr. vo stvrtok pred vianocami mali mat gulač a ona im tam dala mrazenu pizzu / by ma zaujimalo kam dala to maso/ a na piatok mali tie sproste kakaove špagety. ide ma rozhodit od jedu.. Prosim vas poradte mi nejaku stranku kde by som sa mohla docitat viac ake jedla su povolene v skolkach, hned po prazdinach toto chcecem riesit a chcem byt informovana a mudrejsia. Jednoducho taketo veci sa predsa nemozu robit, ona si hocikedy zmeni obedy a ani to nevypise. ked sa opytam malej si jedla to a no povie ze nie, lebo mali ine. a hovadzie maso absolutne nevaria...ona ma svojich 20 jedal a tie strieda... nic nove a detom to nechuti. treba s tmy nieco robit. dakujem za rozumy a informacie. budem vdacna
@olioza fakt palec horeee 😉 no ako som docitala ,takisto sa cudujem lahostajnosti inych mamiciek , ja keby sa podpisem ,pridam vopred ,citila by som sa jak trapka ,keby necham na "hlavnom pojednavani" danu osobku , napospas,to uz coo su za zenske 😒 v kazdom pripade mas moj obdiv,ze si sa nenechala a vystupila a bojovala 😉 a drzim palce nech riaditelke otvoris oci!!!a neboj ,chvilu budes v kurze ,ale casom to opadne,a mozes byt hrda,ze kvoli svojmu dietatu robis maximum,ostatne aby sa nepopalili casom na zdravi svojich deti,ked im je uplne jedno co papaju...
@maminka11
@adrioska
@svatava74
@matafen BABY, tak dnes som rozpravala s riaditelkou, cely nezmysel som jej vysvetlila, ako to bolo naozaj, som naozaj rada ze ma vypocula. pokojny rozhovor, a zaver bol, PIZZA mrazena sa vyhodila z jedalnicka. !!!!!!!!!!!!!!!!
varilo sa hov. maso s knedlou bohuzial deti ho nejedli, lebo to nepoznaju, riadilka mi povedala ze 90% mamiciek nevari taketo jedla takze preto to tie dti nejedia, som z toho sklamana ze to detom nechutilo, v kazdom pripade sa jedalnicek spestril a zrejem to tak bude pokracovat. bojova sekera zakopana, a ja som som taka hrda, ze osm to dokazala a nevzadla som sa. D*A*K*U*J*E*M!!! 😵 😅 😎
@olioza uzasne....blahozelam....clovek musi bojovat za svoje dieta....ani nase deti nechceli zo zaciatku papat kuskus, pohanku , pseno atd.....a dnes???????bez problemov drobci spapaju vsetko zdrave a zazitok z nedele pred cca rokom , hovorila mi ho mamicka: Urobila som klasiku doma, nejaky vyvar, pre muza rezen a majonezak a pre malu ryza a masko opecne len tak....a mala dala: Mamina ja si prosim kuskus... Svatava prosim vas ako sa to robi????
som sa nasmiala.....stavovacie navyky a ich budovanie u deti je beh na dlhe trate, ale oplati sa vydrzat.....
si sikovna kočka, len tak dalej.... 🙂
@maminka11
@svatava74 Dakujem, maminky... ale viete co je ... zistila som u nas maminky nejak neriesia jedlo.. im je to jedno co ich deti jedia, len sem tam nejaka sa najde.... preto to doteraz nikto nerisil.. a preto tie deti to hov. maso ani nejedli lebo to nepoznaju. My mavame dovadzinu aj 2 x do mesiaca. POdla mna je to urcite lepsie maso ako bravčove, a poznam maminky ktote nekupuju maso vobec, len kuracie a morčacie a ryby... Kazdy sme iny.... a kuskus som jedla len raz, u kamosky, sama ho nerobim, ale mne to chutilo ale obavam sa ze deti by to nejedli.. oni maju radi tiez klasiku, maso, ryza, kura, pire, ryba, parene buchty, omacky... ale mne to nechuti uz :(

@maminka11 strasne peken dakujem za podporu pomoc pochopenie, naozaj !!!!!!! je mi hrozne , mas pravdu, nakoniec nikomu nevadila ta pizza a ked som spomenule tie gule ovocne, ete povedali maminky a dokonca ucitelka, ze ake su dobre a vsetci to jedia. ja som ani nepipla aby to pripravovali z cesta ... boli by ma usliapal, ale mam v plane ist za riaditelkou, v pondelok by som bola rada keby sme sa stretli a pozhovarali sa len mi dve lebo niekto jej to zke podal. im sa vlastne asi dostalo do usi ze sa vari zle, nechutne asi to bolo takto. Dohodnem si stretnutie a poviem jej to co som chcela a co bolo cielom.. dam vediet potom