Pomohol vašim deťom odklad škôlky pri vysokej chorobnosti?
Pomohol vašim deťom odklad škôlky ? Ohľadom vysokej chorobnosti.
s tým veruže nie
@anonym_autor áno..bolo menej v strese a tým pádom menej choré , keďže v strese malo asi oslabenú imunitu. A pre dieťa je stres keď začne akommensie chodiť do škôlky
Dieta si tymi chorobami asi musi prejst, je to jedno podla mna ci pojde normalne alebo o rok neskor. Nastupil v sep, v novembri mal mat 3 roky. Par dni skolka a bol chory. Nechala som ho cely nov a pol decembra doma. To velmi pomohlo a bok chory az v juli. 2 a 3 rok nepomohlo ani nechanie doma, stale sopel a kasel. Zmenila som doktorku a uz to bolo lepsie, 4 rok bol chory len 2 x. Teraz od sep nastupil do skoly a nevynechal ani 1 den klop klop
Dieta si tymi chorobami asi musi prejst, je to jedno podla mna ci pojde normalne alebo o rok neskor. Nastupil v sep, v novembri mal mat 3 roky. Par dni skolka a bol chory. Nechala som ho cely nov a pol decembra doma. To velmi pomohlo a bok chory az v juli. 2 a 3 rok nepomohlo ani nechanie doma, stale sopel a kasel. Zmenila som doktorku a uz to bolo lepsie, 4 rok bol chory len 2 x. Teraz od sep nastupil do skoly a nevynechal ani 1 den klop klop
@mirkasan ja viem ze si tym musi prejst ale jednoducjo od septembra nol uz 6x chory, pred mesiacom prekonal zapal pluc a od vcera sme zase v nemocnici lebo ma velmi vysoke crp aj napriek antb. a zacinajuci zapal priedusiek alebo pluc oni sami tentokrat nevedia co presne. Podla mna toto je extrem.
@mirkasan ja viem ze si tym musi prejst ale jednoducjo od septembra nol uz 6x chory, pred mesiacom prekonal zapal pluc a od vcera sme zase v nemocnici lebo ma velmi vysoke crp aj napriek antb. a zacinajuci zapal priedusiek alebo pluc oni sami tentokrat nevedia co presne. Podla mna toto je extrem.
@anonym_autor uvažujem rovnako o prerušení dochádzky z dôvodu chorobnosti .
Lebo je to brutálne .
Dcéra chodí do škôlky od septembra 2024 .mala 3,5 roka keď nastúpila do škôlky .
Prvého polroka od septembra do januára to bolo celkom okej hej bolo to cca pol na pol 2,5 mesiaca do kopí zdravá zato obdobie a 2, 5mesiaca chorá do kopí tak to mi prišlo vyrovnene.
Od februára 2025 teda druhý pol rok bola škôlke do kopol aj 2 týždňami z júla 40 dní.
Inak bola stále chorá .
Teraz od septembra do dnes bola škôlke cca do kopí 30 dní a zase ju mám odvcera doma z teplotami a to sme dva týždne bojovali zo zahlieneny a škôlke po tejto chorobe vydržala v minulom týždny 3 dní (5 síce bola zdravá 2 dní sme mali lekára )
A teraz vyzdrala zase 3 dni po sebe a je chorá .ani raz za tento rok nechodila 5 dní v kuse do škôlky

nie